Obradović zadovoljan 2. poluvremenom protiv Barse: Istakao jednu važnu stvar pred derbi s Partizanom

Tokom uvodnih deset minuta, Zvezda nije imala rešenja na odbrambena iskakanja i udvajanja Barsinih igrača iz pik end rola

  • 4
Saša Obradović Foto: MN Presss

Trener Crvene zvezde Saša Obradović optimista je posle meča sa Barselonom u Evroligi, uprkos porazu crveno-belih.

Zvezda je kao gost u petak uveče poražena sa 76:65, ali je meč rešen praktično već u prvoj četvrtini kada je Barselona fanatičnom odbranom iznudila sedam izgubljenih lopti srpskog kluba.

Uz solidan napad i raspoloženog Nikolu Mirotića, katalonski gigant je u nastavku meča kontrolisao rezultat i upisao osmu pobedu uz samo jedan poraz u sezoni.

- Čestitke Barseloni, zaslužili su pobedu bez ikakve sumnje. Imali smo određenih problema da igramo protiv tako organizovanog, "velikog" i atletski snažnog tima, ali sam zadovoljan drugim poluvremenom i celokupnim naporom tima - prokomentarisao je Obradović.

Saša smatra da je možda na tu prvu četvrtinu, završenu 19:6 u korist Barse uticao i prethodni meč njegove ekipe.

- Nismo odustajali, borili smo se do kraja i to je vrlo pozitivna stvar za nas. Imam zamerki na prvu četvrtinu, znam i svestan sam da je Barselona jedan od najboljih timova u Evropi, ali možda je i utakmica u Milanu uticala na nas u prvoj deonici.

saša obradović kkcrvenazvezda.rs

- Još jedna vrlo pozitivna stvar koju bih istakao je izvanredna atmosfera na klupi koja nas je motivisala, ali i mene lično i to je veliko ohrabrenje za budućnost. Mislim da će biti još prijatnih iznenađenja od našeg tima u ovoj sezoni - istakao je Obradović.

Zvezda posle ovog poraza ima skor od četiri pobede i šest poraza u Evroligi u kojoj je naredni rival tim Anadolu Efesa.

S druge strane, naredni meč u ABA ligi, tim sa Malog Kalemegdana igra protiv Partizana u hali "Ranko Žeravica" u ponedeljak.

Partizan se malo uzdigao pred pauzu pobedama nad Mačvom i Spartakom, a danas (16.00) ga očekuje duel s ove sezone odličnim Proleterom, timom koji već sedam kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 1,25, a na duplu šansu X2 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Proleter Novi Sad.

Video: Ovako je Vrabac poleteo i zakucao protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. novembar 2020 | 11:24

    Одиграјте против гробара то друго пол.и они ће бити на -20 до -30.

  • losi ste do Boga

    21. novembar 2020 | 10:59

    idi covjece..da nisu povukli prvu petorku bilo bi 40 razlike..bez sudija ste osrednja aba tim ekipa..to je realnost samo treba priznati..dzaba bacen novac sirotinje u bunar bez dna

  • Pinokio

    21. novembar 2020 | 12:04

    Umislio si da si veliki trener a trener koji izgubi utakmicu u prvih pocetnih 6 min utakmice sam o sebi dovoljno govori,, u citavoj utakmici pozivas 2 tajm auta a trener Barcelone koji ti je pokazao kako se radi svoj posao 5 puta je zvao tajm aut,, nauci se korigovati ekipu kad joj ne ide, ne stavljaj uvjek najdezfiniju ekipu na startu meca zbog toga ti jake suterske ekipe kao sto je Barcelona za 5 min rijese mec dok se ti sjetis da trebas nekog ubaciti u igru ko moze dati kos protivnik je vec rijesio mec,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA