Bogdan dobio milione, pa se divio Teodosiću: Ja sam opasno zabrljao, a ovo je asistencija karijere!

Eurohups je Teovu asistenciju protiv Fortituda uporedio sa dodavanjem iz Rija

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Marko Jovanović

Srbija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru igrala egal meč pre četiri godine protiv Sjedinjenih Država i bila je nadomak egala.

Miloš Teodosić je tada prošao kroz reket, a onda iza glave dodao Bogdanu koji je bio spreman na trojci. U tom trenutku bek Fenerbahčea šutirao je za produžetak i promašio.

Četiri godine kasnije potpisao je ugovor života sa Atlanta Hoksima na četiri sezone vredan 72 miliona dolara (osim ako Kingsi ne izjednače ponudu), ali je ispratio i šta je uradio Teo.

Mnogi su ovaj Milošev pas pored nekoliko rivala, u ćošak za trojku Virtusa, nazvali najboljom asistencijom godine, a Bogdan i asistencijom karijere srpskog pleja.

- Vau, asistencija karijere! Nikad nisam video ovako nešto - napisao je Bogdanović, ali se potom i našalio na svoj račun.

Amerikanci su pobedili Srbiju u Riju posle Bogdanovog promašaja sa 94:91, a Bogdanović kaže: "Uh, tada sam žestoko zabrljao!". Teodosić je na tom meču imao šest asistencija, ali ovo dodavanje za Bogdana nije nagrađeno pogotkom da bi bilo i sedma.

Video: Ovako je Vrabac poleteo i zakucao protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA