≫ 

Teova asistencija oduševila košarkaški svet: Poklonila mu se i jedna od najvećih zvezda NBA lige

Od Nikole Jovanovića i Bogdana Bogdanovića do Dina Radončića i Luke Dončića

  • 0
Foto: Printscreen Instagram

Malo ko je u nedelju uveče mogao da veruje šta je sa čeone linije uradio Miloš Teodosić kada je pored nekoliko igrača Fortituda asistirao Đanpaolu Ričiju za trojku iz ugla.

Teodosić je asistirao atraktivno iza leđa i, mada se utakmice italijanske lige ne prate previše pomno i preko "bare", ovaj pas nije mogao da prođe nezapaženo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by LaGiornataTipo (@lagiornatatipo)

Tako je i jedan od najboljih mladih košarkaša na svetu, Luka Dončić uz jednostavne emotikone šešira objasnio šta misli o maestralnom potezu srpskog pleja.

Pored njega, Bogdan Bogdanović je još u nedelju rekao da je to verovatno najbolja asistencija karijere Teodosića. Ona se svidela i nekadašnjem centru Crvene zvezde Nikoli Jovanoviću, a Dino Radončić, slovenački igrač ispratio je sve sa velikim čuđenjem.

- J***o majku, ovaj ima oči na leđima - prokomentarisao je Radončić, dok je Mario Nakić, talentovani srpski košarkaš kratko rekao "Magija".

Foto: Printscreen Instagram

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Video: Delirijum u Bolonji: Cela hala skandirala Milošu Teodosiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA