Gorostasni NBA centar se oporavio od povrede i pojačao Hjuston

Demarkus Kazins posle serije teških povreda pokušava da se vrati na teren

  • 0
Demarkus Kazins, Nikola Jokić

Foto: AP/Tanjug

Slobodni agent Demarkus Kazins pristao je na ugovor sa Hjuston Roketsima, prenosi "The Athletic’s"

Kazins nije igrao od plej-ofa 2019. godine sa Golden Stejts Voriorsima tokom NBA finale protiv Toronto Raptorsa. Četvorostruki All-star igrač, je pretrpeo povredu Ahilove tetive sa Nev Orleans Pelicans-om u 2018. godini.

Ta povreda završila je njegovu sezonu 2017-18 u januaru i karijeru Pelikansima nakon čega je potpisao za Voriorse i proveo prvu polovinu sledeće sezone oporavljajući se i rehabilitujući od povrede.

Demarkus Kazins

Printskrin: Twitter.com/@WorldWideWob

Vratio se da odigra 30 utakmica na kraju regularne sezone Voriorsa 2018-19. Iako se nije vratio u pravu NBA formu, bio je produktivan u ograničenim minutama u timu prepunom ofanzivnih opcija. Prosečno je postizao 16,3 poena, 8,2 skoka, 3,6 asistencije, 1,3 ukradene lopte i 1,5 blokade za 25,7 minuta po meču.

Prošle sezone je potpisao ugovor sa Lejkersima. pre nego što je zadobio još jednu ozbiljnu povredu noge i to prednjeg ukrštenog ligamenta u predsezonskom okršaju i nikada nije zaigrao utakmicu za Lejkerse, koji su potom postali šampioni NBA.

Video: King Džejms doneo prsten u Los Anđeles, Lejkersi su šampioni NBA: Pogledajte slavlje nakon pobede

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA