Fotka Voldena iz svlačionice posle derbija dodatno će iznervirati Grobare

Košarkaš crveno-belih slavio pobedu nad večitim rivalom i svojim bivšim klubom sa saigračima

  • 13
Kori Volden, Džordan Lojd

Foto: Instagram.com/mrjloyd

Kori Volden je odigrao svoj prvi večiti derbi kao član Crvene zvezde i bio je sa 16 poena jedan od najboljih igrača svog tima i najzaslužniji za trijumf od 86:85.

Navijači Partizana teško su podneli Voldenov prelazak u redove Zvezde tokom leta, a isto je bilo i tokom večitog derbija, kada je istaknuta i uvredljiva parola na njegov račun od strane Grobara.

Da je bilo navijača, sigurno da Voldenu ne bi bilo prijatno da igra pred Grobarima, kao što nije bilo lako ni mnogim drugim igračima večitih u prošlosti koji su prelazili iz jednog tabora u drugi.

Ono što Grobare može dodatno da naljuti jeste i fotografija Voldena iz svlačionice, koju je objavio Džordan Lojd, koji je sa 18 poena bio najefikasniji igrač Zvezde.

Volden je nedavno na meču Evrolige protiv Barselone ostao bez zuba nakon bolnog pada na parket, što se moglo videti i na fotografiji tokom slavlja pobede u svlačionici Zvezde.

Na licu je bila sreća i veliki osmeh, koji će Grobare još više da iznervira posle poraza i njegove dobre partije za trijumf Zvezde.

Video: Policija blokirala još 200 huligana: Grobari ušli u leglo Delija, uništili sve murale, čak i Jagodin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    24. novembar 2020 | 10:20

    ZASTO svi prskaju po nama ?

  • 32 zagorska

    24. novembar 2020 | 10:16

    Boli Volden

  • lucky 🍀

    24. novembar 2020 | 11:45

    A nama Zvezdasima jeste sto je Dangubic isto to uradio .....e zabole me I bas me svrbi kozna kesa od mosnica.....necu tri dana spavati sto su GROBARCICI PUKLI NA SVIM FRONTOVIMA .....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA