≫ 

"Zvezda godinama nije imala ovoliki individualni kvalitet": Zagorac nahvalio večitog rivala

Krilo Partizana analizirao tim crveno-belih

  • 18
Partizan Nis, Crvena zvezda Foto: aba-liga.com

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde u 8.kolu ABA lige.

Zvezda je sinoć slavila u hali sportova" Ranko Žeravica" 86:85.

- Bila je ovo kvalitetna utakmica u svakom smislu te reči. Stiče se utisak da Zvezda nekoliko godina nije imala ovoliki individualni kvalitet, i to na svim pozicijama. Imaju po nekoliko odličnih igrača na svakoj poziciji i srpemni su da u svakom trenutku naprave prevagu i budu meč-vineri.

- Mi smo u malo rovitom izdanju prikazali dobru utakimicu jer smo ostali u našem sistemu i nismo odustajali i kada je Zvezda imala dvocifrenu razliku - izjavio je Zagorac za TV Partizan posle meča.

Partizan se nekoliko puta vraćao posle dvocifrenog zaostatka, a u finišu meča imao je i šut za pobedu.

- Ono na čemu trener Filipovski insistira je igranje u sistemu i to je naš razlog pobede ili poraza. To je vrlo pošteno. Drago nam je što smo se vratili iz velikog zaostatka i što smo bili odlučni u nezgodnim momentima.

- Mnogo će nam koristiti predstojeći period u kojem ćemo radom nadokađujemo situaciju koju trenutno imamo - četiri pobede i ovu utakmicu za koju lično mislim da smo odigrali dobro - rekao je krilni košarkaš Partizana i dodao:

- U finišu smo dozvolili šest lakih poena, što je bila prevelika kazna za ovakav tim utakmice. Preveliki luksuz je dozvoliti takve propuste- zaključio je Zagorac.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titty Mcoob

    24. novembar 2020 | 11:45

    I nama da je igrao Jaramaz skinuki bi fmp za barem 10 poena Jakog li kvaliteta ....

  • 32 zagorska

    24. novembar 2020 | 14:48

    Bravo djećaće sjajni.Zna li iko da li je ovaj Zagorac iz Zagorja kao i Jugoslavensko Športsko Društvo Partizan? Samo naprijed.Rodni Zagreb je uz vas.Ipak ste vi naš treći klub u historiji.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    24. novembar 2020 | 12:02

    Велики број утакмица са најјачим евро екипама, стална путовања+напаљена боранија+судије(сваки контакт нама свирали фаул, дали им 40 бацање, значи и лаке кошеве, мора да је сам лимар делгирао судије)=ипак победа...задовољан сам са њиховим 4-4 и трнутно што деле 7-8 место, кад сви одиграју утакмице...а Морнар има шансу да их одстарни и математички...кк следећа сезона се наставља...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA