≫ 

Efes desetkovan pred gostovanje Zvezdi: Korona i povrede razaraju tim iz Istanbula

Pitanje je u kakvom će sastavu Turci doći u Beograd...

  • 3
Vasilije Vasa Micić, Anadolu Efes Foto: Profimedia/Seskimphoto

Anadolu Efes, naredni protivnik Crvene zvezde u Evroligi, objavio je da su poslednjim testiranjem utvrđena četiri pozitivna slučaja korona virusa u tom klubu.

Kako se navodi u klupskom saopštenju, trojica od četvorice pozitivnih nemaju simptome i otići će u izolaciju, dok osoba sa simptomima terapiju nastavlja u bolnici.

Osim toga, Efes ima i velike probleme sa povredama. Brajant Danston je već neko vreme van stroja, povredio se i Rodi Buboa na meču sa Panatinaikosom, a i Vasilije Micić će zbog povrede butnog mišića pauzirati oko dve nedelje.

Van stroja je i iskusni Tibor Plajs, a na spisku reprezentacije Turske koja mečeve kvalifikacija za Evrobasket igra u petak i nedelju nalaze se Balbaj, Tundžer i Šanli.

Dakle, pitanje je da li će se i u kojem sastavu Efes pojaviti u Beogradu, a meč bi trebalo da se igra u četvrtak od 19 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. novembar 2020 | 21:03

    Kad je himki mogao da igra bez igraca i da pocne sezonu sa 0-5 zbog korone zasto i efes ne bi mogao da igra, niko nije kriv zbog povreda to sad znaci da svaki tim koji ima povredjene igrace trebalo da odlozi svoj mec? Zar nisu svi ravnopravni? Kad moze himki moze i efes! Cao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA