≫ 

Bogdan zvanično u Atlanti, poslao emotivnu poruku Kingsima

Srpski košarkaš je zvanično trejdovan u Hokse

  • 14
Sakramento Kings

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović zvanično se oprostio od Sakramento Kingsa u kojima je proveo tri godine svojih početaka NBA karijere. Bogdan nastavlja dalje u Atlanti, a Kingsima je poslao emotivnu poruku.

On će sa Hoksima potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 72.000.000 dolara.

 

Bogdanović je u ovom prelaznom roku bio ograničeni slobodan agent i Kingsi su imali priliku da izjednače svaku ponudu koja stigne za njega. Ali, nisu to učinili kako je potvrdio Adrijan Vojnarovski.

Bogdan se oprostio od kluba porukom na Instagramu:

- Hvala vam puno što ste me dočekali sa toliko ljubavi da započnem svoju NBA karijeru. Hvala vam što ste mi dozvolili da budem svoj i pružili mi priliku da sledim svoje snove !!! Hvala navijačima i gradu što su me dočekali i podržavali sve vreme!!

 

- Nedostajaće mi svi moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih baza navijača u NBA !!!Hvala vam - napisao je Bogdan na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

 

Bogdanović izlazi iz sezone u kojoj je prosečno beležio 15,1 poen po meču dok je  za tri poena šutirao 37,2 odsto, uz 3,4 skoka i 3,4 asistencije po meču.

Mnogo timova bi imalo koristi za strelca poput njega u današnjoj NBA ligi.

Pre nego što je Bogdanović dogovorio sa Atlantom, bio je u središtu jednog od većih fijaska slobodnih agenata u skorije vreme.

Nekoliko dana pre nego što je trebalo da započne pregovo slobodnih agenata, objavljeno je da su se kraljevi i Milvaoki Baks dogovorili sporazum o potpisivanju i trgovini koji će poslati Donte Divincenzo, Ersan Iliasovu i D.J. Vilson do Sakramenta, a da Bogdan ode u Milvoki. Potez je očigledno bio deo plana Baksa da ubede Janisa Antetokounmpoa da potpiše produženje ugovora. Međutim, to se izjalovilo, jer su počeli pregovore pre zvaničnog roka.

Video: Bogdan Bogdanović uživao u pesmama Jelene Rozge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mld

    25. novembar 2020 | 10:36

    Cestitam. Iako sam zvezdas,pratim tvoje igre i navijam. Kingsi nisu bili za tebe. Igraju divlje. Od sad navijam za Atlantu...

  • deki

    25. novembar 2020 | 09:45

    Cigani Gde je vas igrač neki u NBA???hahhaha Bogi kraljuuu ✌️😃 gaziiiiiii sve

  • Vuk

    25. novembar 2020 | 08:30

    Šta bi oni bez te emotivne poruke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA