Partizan traži krilnog centra, pominje se igrač Vašingtona, ali i još neke opcije

Crno-beli su u potrazi za pojačanjem na mestu četvorke

  • 15
KK PARTIZAN - BUDUCNOST Foto: ABA League/Partizan NIS

Košarkaši Partizana dobro guraju pod rukovodstvom novog trenera Saše Filipovskog. Dve evropske pobede vezane pokazale su da tim gradi sistem, ali i da ima nedostataka na nekim pozicijama.

Prema nekim insajderskim informacijama iz Italije, Partizan je u potrazi za krilnim centrom,  i na listi želja se nalazi nekoliko igrača poput Džeroda Uthofa (27, 206) iz Vašington Vizardsa, prenosi novinar Luka Di Alesandro.

Interesovanje je tek počelo, tako da je teško pričati da li će doči do realizacije, s obzirom na to da ima i drugih kandidata na listi želja trenera Filipovskog.

Eventualni dolazak Uthofa ili nekog drugog igrača bi verovatno značio odlazak Stefana Jankovića, koji nije uspeo da se nametne novom treneru i nije odigrao ni minut na terenu od kada je Slovenac došao.

Video: Nikola Lončar o budžetu Partizana

Crno-beli trenutno na poziciji krilnog centra imaju Novicu Veličkovića, Nikolu Jankovića, Rašona Tomasa s tim da i Rade Zagorac može da igra tu ulogu po potrebi.

Dok Tomas i Janković mogu da odigraju i na centarskoj poziciji. Što se tiče Džeroda Uthofa on je završio koledž Ajova, i bio je član Memfis Grizlija do ove godine, dok je sada član  Vašington Vizardsa. Očigledno je da neće dobiti minute u NBA pa je možda bolja opcija Evropa.

Video: Dramatičan kraj derbija: Pogledajte Partizanov šut za pobedu protiv Zvezde i promašaj Mekintajera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    25. novembar 2020 | 13:52

    Прво, одакле им паре? У ципирипи купу нема толике паре...значи,буџетлије опет хараче..а друго, шта ће им? Ако их и Морнар почисти, са скором 4-5 највише могу да буду пети до краја...не трошите паре без везе, и не морате се захваљивати на савету👍

  • Zis

    25. novembar 2020 | 15:24

    Ma sta ce vam stranac uzmite nekog naseg kosarkasa,posto vi sve prozivate da imaju pyno stranaca samo vi nemate .

  • vlajko

    25. novembar 2020 | 15:13

    Sad nema nigde limara kad kamci za pare.Posle velika i ostra pridika o svemu.Provaljen si limare kao i cinkaros i Z.Pantic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA