≫ 

Navijač vređao novog člana Niksa, a pogledajte šta se desilo kada mu se on pojavio iza leđa

Javnost još uvek pamti scene iz "velike jabuke" kada je Kristaps Porzingis izabran od strane Niksa kada su neki navijači i plakali na tribinama

  • 0
Obi Topin iza navijača Niksa kojem se ne sviđa što su Topina doveli u Njujork

Twitter/ The Knicks Wall

Simpatična situacija na ulicama Njujorka. Jedan navijač Niksa negodovao je zbog novog igrača koji je draftovan od strane tog NBA kluba, a onda se... Pojavio upravo taj košarkaš, Obi Topin.

Navijač je u revoltu pričao kako ne može da veruje da su Topina izabrali sa osme pozicije na draftu.

- Ne mogu da verujem, brate. Ne mogu da verujem - a onda se okrenuo i imao je šta videti - upravo je Obi Topin stajao iza njega tako da je navijač samo odšetao u suprotnom smeru.

Simpatizeri Niksa su inače poznati po tome što konstantno negoduju posle drafta, pogotovo u deceniji iza nas, te su stalno nezadovoljni pikovima koji nalaze put do Njujorka.

 

Javnost još uvek pamti scene iz "velike jabuke" kada je Kristaps Porzingis izabran od strane Niksa kada su neki navijači i plakali na tribinama, a neretko se moglo i videti "prst dole" zbog njegovog dolaska. Znate šta je Porzingis danas u NBA košarci.

Video: Dramatičan kraj derbija: Pogledajte Partizanov šut za pobedu protiv Zvezde i promašaj Mekintajera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA