Obradović: Više smo se oporavljali od derbija nego spremali za Efes, pričaćemo o nekim stvarima

Na kraju, poraz crveno-belih u Evroligi

  • 15
Saša Obradović

Foto: MN Press

Iako je Crvena zvezda poražena od Efesa kod kuće rezultatom 75:64, trener crveno-belih Saša Obradović nije bio preterano ljut na svoje igrače!

Igrače koji su na megdan jednoj od najjačih liga izašli bez povređenih Lengstona Hola i Džonija O'Brajanta i na taj način su završili nestvaran novembarski ciklus u kom su odigrali 10 mečeva.

- Ne bih previše voleo da tražim izgovore, to nam je – što nam je. Sa Holom i O’Brajantom bismo mogli da držimo energetski ovu utakmicu. Dobra je vest što oni nisu teže povređeni i što u narednih sedam dana možemo da se spremimo, regenerišemo, što možemo da radimo na timskoj hemiji - rekao je Obradović i dodao:

- Posle toliko teških utakmica i gustog rasporeda nije bilo lako odigrati sve mečeve u visokom ritmu. Igrali smo u skraćenoj rotaciji protiv jednog od najboljih timova Evrolige. Falilo je Efesu dosta kvalitetnih igrača, ali videli ste da je to ekipa koja ima kvalitet i bez Micića, Bobue, Danstona i Plajsa. Oni su izneli veliku energiju u ovoj utakmici, a mi smo dosta patili u tom aspektu. Nismo imali dovoljno vremena da se taktički spremimo za meč s Efesom, više smo se oporavljali od derbija.

Dodao je Obradović i da ga raduje to što Zvezda naredni meč igra tek za sedam dana.

- Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da vidimo zajedno šta smo mogli bolje da uradimo u prethodnom periodu, da poradimo na tome da ispravimo neke stvari. Imaćemo sada više vremena da radimo na treninzima, što je jako važno. Nadam se boljem periodu za nas - jasan je bio Obradović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    26. novembar 2020 | 22:00

    A sta si to jado pokazao na derbiju ? Jedva smo ih dobili uz cistu srecu i 2 najbolja igraca im nisu igrala a imamo 3 puta skuplji tim . Dali je to tvoje opravdanje za ovaj vecerasnji cirkus od druge postave efesa?

  • Nolee

    26. novembar 2020 | 22:06

    Oporaljate se vi od mozga vaseg,sram vas bilo! Toliko igraca i para rezultata nigde. Pobedite Partizan pola kisa oni nikada gori i onda se oporavljate mati mila. Mrs svi iz Zvezde neka nasa deca igraju!

  • Metla od breze

    26. novembar 2020 | 21:44

    Saopštenje čekam iz predgradja u 00h...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA