≫ 

Niksi na crni petak dobili prava na bivšeg kapitena Zvezde

Čuveni tim iz njujorka dobio prava na Tadiju Dragićevića koji je draftovan 2008. godine

  • 0
Tadija Dragićević Foto: Marko Todotović

Njujork Niksi su na "crni petak" čuveni dan za sniženje cena na razne proizvode kupili prava na draft izbor nekoliko evropskih igrača, među kojima je i bivši kapiten Crvene zvezde Tadija Dragičević.

Dragićević je draftovan 2008. kao 53. pik od Jute Džeza, ali nikada nije zaigrao u NBA. Ipak, njegova prava još važe, samo je pitanje da li još igra jer je poslednju sezonu imao 2018/19 u Breoganu.

Tadija Dragićević i Boris Bakić Tadija Dragićević i Boris Bakić Foto: MN Press

Osim njega Niksi su dobili prava i na Serhija Ljulja iz Real Madrida ali i Aleksa Ervela iz Hjuston Rokitsa, u zamenu za draft prava na Isufa Sanona.

Bek Real Madrida Ljulj godinama se odlučuje da se ne pridruži NBA-u, uprkos tome što Roketsi insistiraju da ga dovedu, i po svoj prilici, nikada neće pristupiti ligi.

Njujork Niksi objavili su danas da su doveli beka Ostina Riversa potpisom i kupili su prava na čuvanje Serhia Ljulja, Tadiju Dragičevića i Aleks Ervela iz Houston Roketsa u zamenu za  prava Isuf Sanona koji je bio 44. pik 2018.

Video: Bivši košarkaš Zvezde napravio najluđu žurku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA