≫ 

Bogdanović u dresu kojim se proslavio kod Vujoševića i Žoca: Vratio je "baksuzan" broj na leđima

Nove "krpe" za igrača Atlante

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: MN Press

Košarkaš Srbije i novi bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović predstavljen je u novoj ekipi i novom dresu.

Bogdan je pre nekoliko dana pitao svoje pratioce na društvenim mrežama za koji broj da se opredeli jer je znao da će zameniti osmicu iz Sakramento Kingsa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Atlanta Hawks (@atlhawks)

Odlučio se za "baksuzni" broj 13 koji je nosio dok je bio igrao za Duška Vujoševića u Partizanu i Željka Obradovića u Fenerbahčeu, pa je posle tri sezone u Kingsima došao do broja u kom se i afirmisao kao igrač.

Svojevremeno "trinaesticu" nije mogao da nosi zbog Jorgosa Papajanisa koji je taj broj nosio u Kingsima, ali u Hoksima takvog problema nije bilo.

Bogdan se zbog zauzetog broja u Sakramentu odlučio za broj 8, iako je hteo 16 koji je nekada pripadao sjajnom šuteru Peđi Stojakoviću.

Da podsetimo, Bogdanović je u Hoksima potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara, a prvi put sa novim-starim brojem moći će da zaigra 11. decembra protiv Orlando Medžika i Nikole Vučevića.

Košarkaška reprezentacija posle duge pause nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Iako su Orlovi danas (15.30) u finskom Espu značajno oslabljeni, veliki su favoriti protiv Švajcarske – kvota da će slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska – Srbija.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA