≫ 

Kokoškov: Velika pobeda za nas

Srbija je pobedom završila ovu akciju FIBA u "balonu"

  • 6
Košarka Srbija - Švajcarska Foto: fiba.basketball

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov, čestitao je i zahvalio se igračima koji su učestvocali u ovoj akciji u kojoj je izborenan jedna važna pobeda.

Na prvom mestu želim da čestitam mojim igračima na svemu što su uradili tokom proteklih sedam dana u ovom “balonu”, praktično zaključani u hotelu. Posvetili su svoje vreme igranju za nacionalni tim.

- Ovo je velika pobeda za nas, večerašnja utakmica je psihološki bila veoma teška za igranje. Slažem se sa Markom da je Finska veoma dobro organizovana i da ih je jako teško dobiti dva puta kod kuće.

- Otvorili smo meč dobro, pokazali karakter. Defanzivno smo ispoštovali plan po pitanju agresivnosti i igre na liniji dodavanja. Nismo im dozvolili da prenose loptu sa jedne na drugu stranu lako… U napadu, igrali smo pod pritiskom, promašili smo 14 slobodnih bacanja, što samo po sebi govori da ovo nije psihološki bila laka utakmica. Svakako, zadovoljni smo što smo završili ovaj “balon” pobedom - rekao je Kokoškov.

Srbija ima još dva meča kvalfikacija 19. fevruara sa Gruzijom i 21. februara sa Švajcarskom, a dovoljna joj je samo jedna pobeda da se plasira na Eurobasket.

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    30. novembar 2020 | 22:13

    E ako vam je ovo velika ppbeda!!! Gde je nestala nasa kosarka???

  • Ekica

    30. novembar 2020 | 21:59

    Zlas li ti koga si pobedio..

  • Damnjan

    30. novembar 2020 | 21:49

    Treneru ,ko ti je savetovao ove igraće ili uzmi u ruke reprezentaciju bez savetnika sa ćemo belim dresovima ili idi kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA