"Prolazimo kroz pakao": Janković iskreno opisao reprezentativnu pauzu kod Filipovskog

Centar Partizana Nikola Janković otkrio je da pojedini igrači crno-belih i dalje imaju obaveze prema klubu i ozbiljne treninge kojih su lišeni reprezentativci

  • 6
Nikola Janković, Foto: Printscreen Youtube

Dok su momci poput Radeta Zagorca otišli da se odazovu nacionalnom dresu u mečevima protiv Švajcarske i Finske u kvalifikacijama za Evrobasket, Janković i oni koji nisu zadužili dres nacionalnih timova, prolaze kroz dodatne pripreme.

- Nije istina (da je lako), prolazimo kroz mini-ciklus priprema. Kroz pakao. Prošle nedelje smo imali tri dana po dva treninga, pa dan slobodno, danas opet dva treninga. Dosta vremena da se bavimo sobom i individualnim radom.

- Nekim stvarima koje jednostavno ne možemo kad je sezona i kad su utakmice. Prija nam. Lepo to funkcioniše. Došlo je u pravom trenutku za nas i ta reprezentativna pauza i rad - rekao je Janković za Partizanovu televiziju.

Bacio je pogled i iza sebe i pokazao na Alekseja Nikolića za koga kaže da dolazi dosta pre treninga kako bi ušao u šuterski ritam.

- Ali ne miruje, uželeo se košarke i 45 minuta ranije je došao. Još trening nije ni počeo, on trenira sam i siguran sam da će nam pomoći - rekao je Janković.

Dve vrlo bitne utakmice predstoje crno-belima koji se bore za prolaz dalje u Evrokupu, dok se u ABA ligi trude da ostanu pri vrhu.

- Mornar i Bahčešehir, te dve utakmice mogu da anuliraju neke loše partije iz ovog prvog dela pre pauze. Napravili smo dobar posao, ali ove dve mogu da zaokruže tu priču, da se iskristališe tabela u Evropkupu, ali i ABA ligi. Biće pakleno u Baru, preozbiljna šuterska ekipa, mogu da igraju sa pet šutera na terenu i u predsezoni su nas dobili. Jako skupa i dobra ekipa - ocenio je Janković.

Video: Košarkaš Igokee fintom izbcio Veličkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gvb

    2. decembar 2020 | 19:01

    Alo majstori, pa to vam je posao. Zamislite kako je coveku koji radi na gradjevini, 8sati i vise 7 dana

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. decembar 2020 | 19:08

    Који је проблем вас добити кад је уједначен критеријум суђења? Али кад вам омогуће 60 бацања, и 3х нам свирају више фаулова, онда чак и ми имамо мало потешкоће...

  • Nolan Smit

    2. decembar 2020 | 19:48

    Limitiran trener, limitirana ekipa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA