≫ 

Bajern doveo bivšeg centra Zvezde i Partizana, svi misle da je kupio "promašaj"

Andrea Trinkijeri pojačava svoj tim pod košem

  • 3
Džejms Gist

Foto: Marko Jovanović

KK Bajern Minhen je postigao dogovor sa nekadašnjim košarkašem Partizana i Crvene zvezde Džejmsom Gistom.

Saradnja iskusnog Amerikanca i Bavaraca trajaće do kraja sezone, ali je pitanje zbog čega su se odlučili za njega kada je imao slabu sezonu u Zvezdi prošle godine od samo 7 poena i 4,4 skoka u Evroligi.

Pre dolaska u Zvezdu, američki centar je karijeru gradio u italijanskoj Bijeli, Lokomotivi Krasnodar, Partizanu, Fenerbahčeu, Unikahi i Panatinaikosu.

Video: Pobesneli Džejms Gist baca peškir posle 5. lične greške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale70

    3. decembar 2020 | 11:46

    Sta je tu cudno,bilo je mnogo igraca koji su u Zvezdi bili losi ili prosecni a kasnije u drugim klubovima odlicni.Mislim da Trinkijeri dobro zna sta radi i koga dovodi.

  • baja do jaja

    3. decembar 2020 | 08:58

    Naravno da je bio los u fmp-u kad je pored sebe imao istrosene polovnjake i namjestene domace utakmice,,u partizanu je rasturao kao sto ce i sada kod trinkia...vidjecete da covjek vrijedi a da sve sto dodje u projekat propada ili je bezvrijedno

  • Olimdar

    3. decembar 2020 | 13:14

    Kao prvo Gist je igrao u Pertizan i bio jedan od boljih igrača. Drugo on nije igrao nikada u Zvezdi jer je ugašena već u FMP-2. Još kada je dolazio u FMP-2 rekao sam da je promašaj jer to nije Partizan. Sada u Bajernu i kod Trinkijerija biće još bolji nego što je bio u Partizanu jer Trinkijeri zna da proceni gde igrač može pružiti naj više prema njegivim sposibnostima. Sada tvrdim Gist je napravio pravu stvar nije pogrešio kao kod kluba iz predgradje Železnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA