≫ 

Lebron produžio sa Lejkersima da sačeka sina: Za dve godine igraće u tandemu ili jedan protiv drugog

Broni će 2023. završiti srednju školu, iste godine Lebronu teče poslednja sezona ugovora sa Jezerašima

  • 0
Lebron i Broni Džejms

Foto: Profimedia/Joe Robbins / Getty images

Broni Džejms (16), sin zvezde Lejkersa i NBA Lebrona Džejmsa, mogao bi da dočeka debi u najjačoj ligi sveta ni manje ni više nego uz svog oca!

Tome zapravo najviše teži as "Jezerdžija" koji je ispunio prvi uslov da dođe do ovog nesvakidašnjeg spoja oca i sina u jednom od timova najjače lige sveta - produžetkom saradnje na još dve godine, do 2023.

Iste godine Džejms junior će završiti srednju školu, dakle pre poslednje godine ugovora njegovog oca sa Lejkersima, čime automatski stiče pravo da ga neki od timova izabere na draftu, naravno pod uslovom da se prijavi.

Broni nije mega zvezda u svom uzrastu, čak jedva prelazi dvocifrene košgeterske brojke za svoj srednjoškolski tim Sijera Kenjon, daleko je od nekog vrha u svom uzrastu, ali znamo svi da NBA živi od marketinga i spektakla, a gde ćete bolju prodaju brenda od činjenice da bi po prvi put u istoriji otac, i to zvezda, mogao da zaigra sa sinom, ili protiv njega. U svakom slučaju, da se nađu u isto vreme na terenu.

 

Lebron Džejms je ne tako davno izjavio da mu je zapravo najveći san, važniji od svake titule, da se jednog dana nađe zajedno na terenu sa sinom, a kada on nešto poželi, teško da se to ne ostvari.

- Pitate me šta mi je najveće dostignuće u karijeri? Da budem u isto vreme sa svojim sinom na terenu. To bi mi bio najvažniji momenat NBA karijere. Razmišljao sam o tome, jer mi sin ima 14 godina, i možda bi mogao ranije da dođe u NBA - izjavio je pre dve godine četvorostruki šampion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA