≫ 

Izašao raspored nove NBA sezone: Jokić igra protiv Bjelice, Bogdan debituje u "srpskom gradu"

Očekuje se nikad uzbudljivija i neizvesnija sezona

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

NBA sezona počinje 22. decembra i prvi duel je okršaj Golden Stejta i Bruklina, gde će Kevin Durent udariti na bivše saigrače Stefa Karija i ostale.

Istog dana se igra veliki derbi  Los Anđelesa između Lejkersa i Klipersa, a ostatak NBA košarkaša iz Srbije imaće priliku da nastupi već 23. decembra.

Najzanimljivije će biti u duelu Sakramenta i Denver Nagetsa gde ćemo gledati Nikolu Jokića sa jedne i Nemanju Bjelicu sa druge strane.

Bogdan Bogdanović će svoj debi u dresu Atlante imati u Čikagu, gde će se u Junajted centru sastati sa Čikago Bulsima, koji su se ove sezone takođe pojačali igračem sa ovih prostora.

Boban Marjanović će sa Dalasom putovati u Finiks gde će gostovati "Suncima", a ukoliko Marko Gudurić ipak ostane u Memfisu dočekaće San Antonio.

Novopečeni NBA košarkaš Aleksej Pokuševski se nada da će tog 23. decembra biti u sastavu tima za duel sa Hjustonom, ali teško da će već na startu sezone perspektivni Srbin dobiti priliku da debituje.

Video: Jokić se prošetao pored Hauarda: Solidno izdanje srpskog košarkaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA