≫ 

Ostoja se javio posle poraza Partizana, očekuje suspenziju za "neke aktere meča"

Nezadovoljan je prvi čovek crno-belih, krivi sudije za novi neuspeh

  • 54
Ostoja Mijailović Foto: MNPress

Košarkaši Partizana pretrpeli su poraz u Baru od Mornara u dramatičnom derbiju ABA lige, to im je već peti ove sezone, pa je sada crno-belima ozbiljno ugrožen plasman u Top 4 tima na kraju sezone.

Gosti imaju za čim da žale, ispustili su i 12 poena prednosti, imali i šut za pobedu, na kraju su kažnjeni, ali, kako tvrdi predsednik Partizana Ostoja Mijailović - ne samo svojom krivicom.

Brzo posle meča Mijailović se oglasio porukom na svom tviter nalogu u kojoj je, osim čestitki na račun protivnika, izneo sumnje u ispravnost odluka "nekih aktera meča", aludirajući na sudije.

Čestitke Mornaru na velikoj pobedi. Ipak pojedini detalji sa ove utakmice zaslužuju ekspertizu i ako se sumnje dokažu, za neke aktere meča se mora razmotriti suspenzija - poručio je prvi čovek Partizana.

Crno-beli posle devet utakmica imaju skor 4/5, zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    5. decembar 2020 | 22:14

    Хајде Лимени, пусти људе да играју кошарку. Доста више са тим причама и тровањем. Ти си последња особа која треба да прича о судијама. Сети се само какво си суђење имао у дербију. Покриј се ушима и ћути!!!

  • Zis

    5. decembar 2020 | 22:09

    Sve to vam se desava zato sto ste puni zlobe i mrzite sve zivo,a onaj odozgo gleda pa polako vraca.Vasi navijaci umesto da gledaju svoj tim oni pljuju Zvezdu i gledaju sta oni rade i uzivaju u lazima svog rukovodstva,pogledajte u fudbalu ,najgore rukovodstvo u istoriji Partizana ,a navijaci cute i gledaju sta radi Zvezda,slepo slusaju Vuletica ,Vazuru i Pantica ,u kosarci slepo slusaju limara koji ce da ih dovede na mesto koje im pripada a to je ABA 2 ,srecno grobari .

  • Doktor

    5. decembar 2020 | 23:16

    A što se nisi javio posle derbija i 156 slobodnih bacanja... tada ti je bilo sve potaman i niko nije bio sumnjiv... ma idi odradi limariju na još neku šklopociju, dok ti klub ne postane "šklopocija"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA