Marković kažnjen jer je prozvao upravu Virtusa kao košarkaške neznalice: "Stefan ostaje sa nama"

Tek što je Virtus iz Bolonje objavio da ipak neće otpustiti trenera Aleksandra Đorđevića, iz kluba su se oglasili i povodom situacije sa Stefanom Markovićem

  • 2
Stefan Marković Foto: Marko Jovanović

Marković je bio jedan od onih koji su javno istupili putem društvenih mreža i rekli da su otkaz Đorđeviću u ponedeljak "uručili oni koji ne poznaju košarku".

To se nije svidelo upravi kluba u kom igra i Pefi uz Miloša Teodosića, pa će Marković biti sankcionisan.

- Stefan Marković neće biti isključen iz timskih aktivnosti, niti će biti otpušten. Biće kažnjen, ali on ostaje sa nama - naveo je Luka Baraldi, izvršni direktor Virtusa.

Isti čovek prokomentarisao je i glasine da su igrači stali uz Đorđevića kada je ovaj otpušten.

- Niko od igrača nam nije došao u kancelariju i tražio da zadržimo trenera - dodao je Baraldi.

Inače, klub se u utorak, manje od 24 sata od otkaza Đorđeviću oglasio i putem svog sajta naveo da će sa Saletom "nastaviti zajedno napred" i da će Đorđević voditi trening ekipe u utorak od 17 sati i 30 minuta.

Đorđević je u Virtus stigao marta 2019. godine i bio je zaslužan za angažman Teodosića i Markovića koji su odmah doprineli boljoj igri Virtusa.

Tim je prošle sezone bio prvi u Italiji, ali nije osvojio titulu zbog prekida prvenstva usled pandemije korona virusa, kada je gotovo sav sport stopiran u Evropi i svetu.

Video: Profesor Milivoje Karalejić o treniranju legendarne generacije Divca, Kukoča, Rađe, Đorđevića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baja do jaja

    8. decembar 2020 | 18:57

    pa zar ne dolazi u propali drzavni projekat haha hahahhahahhahah..sta da radi u klubu koji nikada nije bio nista a sve sz sanse da tako bude i u ovom stoljecu hahah hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA