Sve veći problemi muče Igora Kokoškova: Uz loše rezultate došle i povrede, Veseli i Braun van terena

Srpski stručnjak moraće da pronađe način da se izbori sa najnovijim problemom

  • 2
igor kokoškov Foto: Tanjug/Ap

Sve veći problemi muče Igora Kokoškova u Fenerbahčeu. Kao da već nisu bili dovoljni loši rezultati njegovog tima u prvom delu sezone, sada su se na sve to nadovezale i povrede dva veoma važna košarkaška.

Listi povređenih su se priključili Jan Veseli i Lorenzo Braun, kojih neće biti na terenu u narednom periodu. I dok će se češki košarkaš vratiti na teren nakon sedam dana odsustva, još se ne zna stepen povrede nekadašnjeg Zvezdinog igrača, pa nije jasno da li će ga biti na terenu za sutrašnji meč protiv Olimpije iz Milana ili i njega čeka nešto duže odsustvo.

Fenerbahče se nalazi u veoma lošoj seriji rezultata, naročito u Evroligi gde ima skor od pet pobeda i osam poraza, a porazi su počeli da "dolaze" i u turskom šampionatu, gde je tim Igora Kokoškova morao da pruži ruku Bujukčekmedžeu, kao i Pinar Karšijaki minulog vikenda, iako je vodio sa čak 15 poena prednosti na oko sedam minuta pred kraj susreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA