≫ 

Kakav maler: Dragan Milosavljević ponovo na operaciji, povratak na teren pomeren

Još se ne zna koliko će srpski košarkaš odsustvovati

  • 4
Dragan Gagi MIlosavljević Foto: Nikola Tomić

Loše vesti danas stižu sa Pirinejskog poluostrva. Dragan Milosavljević je ponovo doživeo povredu kolena i morao je na operaciju, pa ćemo dodatno morati da sačekamo na njegov povratak na teren.

Kako je klub objavio na zvaničnom sajtu, pokidao je unutrašnji meniskus kolena, a operaciju su izveli doktori Nogales i Dala Rosa, pri čemu se ne zna kada će moći da se priključi timu na treninzima.

- Srpski košarkaš će morati da odloži povratak u timski trening – stoji na sajtu Unikahe.

Drugi izvori navode da je u pitanju artroskopski zahvat, što znači da je u pitanju povreda lakše prirode, te da bi srpski košarkaš vrlo brzo mogao da zaigra u dresu Unikahe.

Podsetimo, on se povredio 16. avgusta 2019. godine na meču protiv Turske u pripremama za Svetsko prvenstvo u Kini, a od tada nije kročio na teren. Samo koji dan ranije potpisao je ugovor sa Unikahom, koja je redovno izmirivala obaveze prema srpskom košarkašu, iako ovaj nije upisao ni minut u njihovom dresu za to vreme.

Unikaha je od FIBE tražila da isplati deo plate za Milosavljevića, što je procenat od oko 70%, tako da bi prema nezvaničnim podacima u kasu ovog kluba moglo da se vrati oko 550.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојан

    18. decembar 2020 | 16:21

    Колико Гаги нема среће, невероватно. Брз опоравак капитену, а наредне сезоне у свом вољеном клубу да подигне све трофеје!

  • PFK

    18. decembar 2020 | 16:20

    Izdrzi kapitenu

  • goran spasić

    18. decembar 2020 | 18:53

    Brz oporavak ratniku srpke košarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA