≫ 

Najveći čudak u NBA: Počeo da kadi teren, tvrdi da je zemlja ravna

Bek Bruklina se prvi put od odlaska vratio u Boston pa je rešio da malo okadi halu

  • 15
Kajri Irving Printskir: Twitter/NBA today

Kajri Irving je možda i najveći čudak u NBA ligi, ne zbog igre ili nekog ponašanja na terenu, već zbog svojih uverenja. Ove sezone je odlučio da pred svaki meč okadi prostor oko terena. To je uradio već protiv Bostona u predsezonskom meču.

On je inače po prvi put igrao u ovoj hali od kako je napustio tim Bostona.

- Taj običaj dolazi od mnogih urođeničkih plemena. Samo da se pročisti energija, i hteo sam da obezbedim da svi budemo izbalansirani - rekao je Irving koji je u ovom predsezonskom meču ubacio 17 poena.

Inače, Irving je jedan od zagovornika teroije o ravnoj zemlji.

- Mislite li da je Zemlja okrugla? To čak i nije teorija zavere. Zemlja je ravna. Sve nam to stoji ispred nosa. Kažem vam, ispred naših noseva, oni nas lažu. Mene su naučili da je zemlja okrugla.

Ali ako razmislite o tome iz pejzaža kroz koje mi putujemo, načina na koji se krećemo, da li zaista mislite da se okrećemo oko Sunca i ostalih planeta?

- Ne postoje konkretne informacije osim onih koje nam oni daju. Oni vam tačnu određuju u šta ćete da verujete, a u šta ne. Istina je baš tu, samo treba da je potražite - objasnio je Irving.

Video: Ovi poznati veruju da je Zemlja ravna ploča: Da li su u pravu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    19. decembar 2020 | 16:08

    Toliko nam je usadjeno to da je zemlja okrugla, a samo pogled na planetu zemlju pokrece na hiljade pitanja kako je to moguce. Zakrivljenost vode, reke koje se ulivaju u okeane u kontra smeru, brzina planete zemlje, juzni pol, zemljina teza na polovima ne moze biti ista..... i jos hiljade pitanja na kojima naucnici nemaju odgovore. Na svake dokaze "ravno zemljase" oni nemaju adekvatne dokaze osim sto ih nazivaju budalama, satanistima, glupim bez ikakvih dokaza. Tako da tu verovatno ima nicega sto oni znaju, ali ne objasnjavaju jer bi sve ovo sto smo ucili palo u vodu i oni vise ne bi imali nikakvog kredibiliteta za dalje naucne radove.

  • Irving je u pravu!

    19. decembar 2020 | 15:30

    Pitanja na koja naucnici nemaju odgovor...Zasto ne postoji jednacina za zakrivljenje vode a morala bi da postoji jer voda zauzima 75 posto povrsine?Zasto je koriscen metod triangluacije da se izmeri zakrivljenost zemlje?Ne moze da se izmeri zakrivljenost sa triangluacijom jer trougao ima 3 ravne strane,osnova trougla je ravna.Ne moze zakrivljeno da se meri sa ravnom osnovom. Zasto koristimo pojam vodoravno na zakfilrivljenoj povrsini?Pritom nikada nisu dokazali rotaciju. Na Mesec su otisli sa brodom koji je napravljen od aluminijuma i aluminijumske folije. Taj brod koji su oni napravili ne bi mogao da doleti sa Konjarnika do Zemuna a ne da ode do meseca i nazad... Itd...

  • ime

    19. decembar 2020 | 17:27

    Prvo dok idu u skolu govore “sta ce mi bre ova matematika, hemija, fizika, biologija, geografija.. skola je debilana” i onda kad je konacno “zavrse” cujemo izjave poput “Zemlja je ravna, gravitacija ne postoji zato sto dim ide uvis, vakcine izazivaju autizam, ako mi ne verujes ti si ovca”. Klasicna prica, lako je kad u svetu interneta svaka budala ima svojih 5 minuta. I posle se pitate sto smo tu gde jesmo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA