≫ 

Bogdanović dvocifren u velikom preokretu Atlante, sinu Zvezdine legende poen falio za dabl-dabl

I jedan i drugi su ostvarili pobede u tesnoj završnici

  • 5

Košarkaški Atlante uspeli su da naprave veliki preokret u poslednjoj deonici i pobede Memfis u predsezoni NBA lige rezultatom 117:116, a značajan doprinos u tome dao je i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović!

On je za 27 minuta igre imao 10 poena, sedam asistencija i dva skoka, a Hoksi su do trijumfa došli tako što su stigli -16 u poslednjoj deonici. Junak iz senke bio je Brendon Gudvin koji je svih svojih šest poena na meču postigao u finišu meča.

Italijan Danilo Galinari je sa 19 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, jedan manje postigao je Rediš, Uerter je imao 16, Kolins 15, a Jang 12 poena.

Dilon Bruks je sa 17 poena bio najefikasniji u redovima Memfisa, Morant je imao 15 poena i osam asistencija, Melton je dodao 14, Alen 13, Klark i Anderson su imali po 10. Litvanac Valančijunas je imao mršav učinak od pet poena i devet skokova.

Vašington je u uzbudljivoj završnici bio bolji od Detroita rezultatom 99:96, a Deni Avdija upisao je i više nego dobru partiju!

Sin nekadašnjeg kapitena Zvezde Zufera Avdije, ali i momak koji pored izraelske nosi i srpsku zastavu, umalo nije ostvario dabl-dabl učinak jer je meč završio sa devet poena i deset skokova. Uz dve asistencije i tri ukradene lopte.

Brajant je sa 22 poena i sedam skokova bio najefikasniji u redovima Vizardsa, Bil je ubacio 15, Lopez je imao 13, Neto 10, a Rasel Vestbruk osam poena i sedam asistencija.

Grant i Rouz su imali po 14 u redovima Detroita, s tim što je ovaj prvi zabeležio i devet asistencija. Džekson je imao 13 poena i osam asistencija, dok su po 11 ubacilii Grifin, Hejs i Mikailuk.

Vredi pomenuti i da je Orlando bio bolji od Šarlota rezultatom 120:117, a crnogorski centar Nikola Vučević je ostvario dabl-dabl učinak sa 18 poena i 12 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    20. decembar 2020 | 09:22

    Jako los Bogdan za njegove standarde je ovo jako slab skor

  • X

    20. decembar 2020 | 13:10

    Боги очајан што се шутс тиче вечерас,али доста је намештао поена

  • ajde

    20. decembar 2020 | 10:47

    Bogdan sutirao gore od pfc sinoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA