Kokoškov leči rane iz Evrolige na fenjerašu: Fenerbahče razbio Bursu, Gudurić još nije u kombinaciji

Fener je samo pre tri dana pretrpeo veliki poraz od Žalgirisa, a pre toga i od Olimpije Milano i Albe, tako je ovo možda okidač koji će podići ekipu iz letargije

  • 0
igor kokoškov Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Bursaspor u 13. kolu šampiona Turske sa 90:54 i tako donekle skrenuo misli sa loših rezultata u Evroligi koji su velika glavobolja za trenera Igora Kokoškova.

Dobra stvar za Fener je to što je ovom pobedom ostao na deobi prve pozicije u prvenstvu, svakako još jedan segment koji bi mogao da popravi samopouzdaje. Marko Gudurić, novo pojačanje i bivši igrač turskog velikana nije bio u kombinaciji za ovaj meč.

Najbolji ekipi Kokoškova bio je Duverioglu sa 23 poena, De Kolo je dodao 13, a Biberović poen manje. Kod protivnika, dobru partiju je pružio Kađi uz postignutih 23 poena.

Fener je samo pre tri dana pretrpeo veliki poraz od Žalgirisa, a pre toga i od Olimpije Milano i Albe, tako je ovo možda okidač koji će podići ekipu iz letargije.

Video: Krka deklasirala Partizan: Ubedljiv poraz crno-belih u Sloveniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA