≫ 

Zvezda stavila igrače "na mere", poznato ime zaraženog košarkaša

Sve aktivnosti prvog tima su suspendovane do daljeg

  • 17
vanja marinković Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite Olimpije neće odigrati derbi meč 11. kola ABA lige, razlog je korona virus koji se pojavio u taboru srpskog tima, koji je tim povodom izdao saopštenje u kojem je upoznao javnost sa situacijom.

Naravno, pozivajući se na zakon o privatnosti, iz Zvezde nisu otkrili koji igrač je testiran pozitivno na korona virus, ali smo uspeli nezvanično da saznamo da je u pitanju Amerikanac Džordan Lojd

Najbolji strelac tima i junak pobede nad Valensijom je identifikovan kao nosilac virusa na dan meča sa slovenačkim timom, uz ogradu da postoji mogućnost da je još obolelih trenutno u ekipi.

Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred utakmicu 11.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, identifikovani pozitivni i oboleli na virus Covid 19.

U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije.

Shodno tome, utakmica 11.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom koja je trebalo da se odigra večeras se odlaže, a novi termin biće saopšten naknadno. Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga.

Do pristizanja rezultata ponovnih testiranja, sprovođenja detaljnih zdravstvenih pregleda i isteka inkubacionog perioda, sve dalje sportske aktivnosti prvog tima se supenduju, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima KK Crvena zvezda mts blagovremeno ćemo obavestiti javnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kao i svima

    20. decembar 2020 | 16:03

    Brz i uspešan oporavak, bez obzira na nacionalnost i boje kluba.

  • lule

    20. decembar 2020 | 15:36

    Namestio Covara!

  • Delija

    20. decembar 2020 | 16:11

    Kad vec radite analize krvi,uradite analizu prisustva teskih metala u krvi i objavite rezulate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA