≫ 

Iznenađenje za sve: Željko Obradović u subotu na Dorćolu uživao uz KLS

Najtrofejniji evropski stručnjak pratio utakmicu između Dinamika i OKK Beograda

  • 3
Željko Obradović Foto: MN Press

Veliko iznenađenje zadesilo je sve prisutne u subotu na Dorćolu. Gost na utakmici između Dinamika i OKK Beograda u okviru Košarkaške lige Srbije bio je proslavljeni trener, Željko Obradović.

Čuveni „Žoc“ ispratio je pobedu domaćeg tima protiv Klonfera rezultatom 84:81, u sezoni tokom koje je naglasio da nema nameru da preuzima bilo čije kormilo i da samo želi da se odmori od trenerskog posla.

Iz Košarkaške lige Srbije su putem društvenih mreža naglasili da je Željko Obradović imao dosta toga da vidi u duelu dve ekipe iz sredine tabele domaćeg šampionata.

- Najtrofejniji evropski trener video je veliki broj mladih i talentovanih igrača u oba tima, pre svega fenomenalne Gregora Glasa i Merta Akaja – navode iz Košarkaške lige Srbije na društvenim mrežama.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kosarkaska Liga Srbije (@klsoficijalnastrana)

To nije daleko od istine, pošto i Dinamik i OKK Beograd već godinama unazad forsiraju mlađe igrače u svom rosteru, a pritom beleže sasvim zapažene rezultate. Dinamik trenutno deli četvrtu poziciju u domaćem šampionatu sa Slobodom iz Užica, Novim Pazarom i Tamišom sa skorom od 7-5, dok Klonferi sa druge strane imaju 4-9.

Ostaje da vidimo gde će Željko Obradović nastaviti svoju karijeru, a jasno je da njegov bivši klub Fenerbahče ove sezone ima velikih problema sa igrama nakon njegovog odlaska. Podsetimo, na čelu turskog velikana trenutno se nalazi naš selektor, Igor Kokoškov.

Video: Obradović: Zadovoljan sam odlukom da napravim pauzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    21. decembar 2020 | 11:50

    Neka dodje u Veliku Planu da trenira Moravu.

  • SSS

    21. decembar 2020 | 15:47

    Nije dosao da gleda nekog naseg momka, nego opet neke strane i u KLS.. strasno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA