Promene kod Kokoškova: Vesterman odlazi u Barselonu, u drugom smeru ide Ertel

Možda će ovo preokrenuti lošu situaciju u Fenerbahčeu

  • 0
Tomas Ertel Foto: MN Press

Vrlo loše rezultate beleži Fenerbahče ove sezone u Evroligi, a sve je kuliminiralo „potopom“ protiv Žalgirisa u Kaunasu, gde je turski tim doživeo pravi debakl, pošto je poražen sa 37 razlike – 99:62 (51:31).

Međutim, kako stvari stoje, promene su na vidiku u ovom turskom klubu, pošto je kako pišu španski mediji, odlični plejmejker Tomas Ertel na pragu prelaska u Fenerbahče. Kao deo dogovora, Leo Vesterman će produžiti u drugom smeru, u ekipu iz Španije.

Fenerbahče se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Evrolige, a iza njih je samo Himki iz Moskve. Turski klub je zabeležio pet pobeda iz 15 utakmica, što je učinak koji je zabeležila i Crvena zvezda.

Ertel ove sezone nema tako zapaženu minutažu u Barseloni, pošto na terenu provodi samo 13 i po minuta u proseku. Za to vreme uspeo je da postigne 2,9 poena uz 1,2 skoka i 2,4 asistencije. Svakako, prelazak u Fenerbahče bi značio znatno veću ulogu pod vođstvom Igora Kokoškova. Vesterman je sa druge strane imao nešto bolje proseke, pošto je za 12 i po minuta na terenu dolazio do 4,8 poena uz 1,7 skokova i 2,3 asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA