≫ 

"Bomba" sa Kališa: Radonjić novi trener Zvezde, Obradović otišao

Crveno-beli dobili novog/starog trenera

Saša Obradović Foto: MN Press

Koišarkaše Crvene zvezde kroz sezonu će nastaviti da vodi Dejan Radonjić uemsto dosadašnjeg stratega Saše Obradovića, preneo je ovu informaciju portal Mozzartsport.

Obradović, ako se ova informacija ispostavi kao tačna, tako odlazi sa klupe crveno-belih posle samo nekoliko meseci rada, neuspelog hoda kroz Evroligu gde ekipa ima 5-11 skor, i dobre pozicije u ABA ligi sa samo jednim porazom i deobom liderske pozicije.

Dejan Radonjić se nametnuo kao logično rešenje za čelnike Zvezde, naravno da će biti momentalno prihvaćen kao naslednik Saše Obradovića, zbog svega što je postigao sa crveno-belima tokom svog prvog mandata u klubu.

A postigao je mnogo, podsetimo na njegov minuli rad.

Radonjić je od 2013. do 2017. vodio brigu o ekipi Zvezde, prekinuo je Partizanovu dominaciju, osvojio tri titule prvaka Srbije, tri pehara u Jadranskoj ligi, tri Kupa Radivoja Koraća, a igrao četvrtfinale Evrolige u sezoni 2015/2016 kada je u tri utakmice ekipa poražena od kasniejg šampiona CSKA.

Dve godine ranije Zvezda je igrala i polufinale Evrokupa, ispala je od Uniksa iz Kazanja, u sezoni 2014/2015 crveno-beli su igrali TOP 16 faze Evrolige, a u poslednjoj sezoni se oprostio fenomenalnim nizom od osam uzastopnih pobeda, ali ne i plasmanom u Top8, pošto je Darušafaka prva stigla do tog cilja.

Po odlasku iz Zvezde, Radonjić je vodio ekipu Bajerna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤🤍❤

    24. decembar 2020 | 17:45

    Grobarska je tuga pregolema... puca groblje RADONJA se sprema!!!!

  • Salvatore

    24. decembar 2020 | 17:25

    Partizanovu dominaciju se zna ko je prekinuo....

  • Srba

    24. decembar 2020 | 19:14

    Mene kao gradjanina ove Zemlje i kao poreskog obveznika sad zanima ko nakon ulozenih 20 miliona narodnih para u klub bez ikakvih rezultata bez prebijene pare u svojoj kasi , ponovo ulaze narodni novac kupuje trenere i igrace ? Ciemu sve to i cijim parama ? Dok decu lečimo porukama, po centrima gradova svojim automobilima skacemo sa rupe na rupu, alo bre ima li kraju ovom bahacenju više ? Šta ima Država sa sportom i da u isti baca naše pare bez naše dozvole i saglasnosti ? Dali nam zbog toga dizete cene struje, goriva, prehrambenih proizvoda i svega ostalog ? Dali vi mislite da ćemo mi da i dalje ćutimo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA