≫ 

Neverovatan podatak: Partizan vraćao dugove sedmorici trenera u poslednje tri godine?!

Ostao je još dug samo prema Dušku Vujoševiću, kaže predsednik crno-belih Ostoja Mijailović

  • 48
Ostoja Mijailović Foto: MNPress

Košarkaški klub Partizan je toliko bio neažuran prema svojim zaposlenima, konkretno prema trenerima koji su bili u klubu u poslednjih nekoliko godina, da je čak sedmorici istovremeno isplaćivao dugovanja!

Ovaj podatak izneo je u intervjuu za Večernje novosti prvi čovek kluba Ostoja Mijailović, koji je naglasio da su svi bivši treneri, osim Vujoeševića, finansijski namireni od kada je on preuzeo upravljanje klubom.

- Ja sam, pre svega, dužan da ovaj klub zaštitim da posluje u skladu sa zakonom i finansijama. Mi od 2017. (kada sam došao u klub) plaćamo sedmoricu trenera (Vujošević, Nikolić, Džikić, Božić, Jovanović, Gašić i naposletku Čanak...), čija je ukupna obaveza oko milion evra. Danas su svi oni isplaćeni, samo je Vujoševiću ostalo negde oko 25 odsto obaveza - izneo je ovaj pomalo neverovatan podatak Mijailović.

Napominje da neće dozvoliti da Partizan opet dođe u sličnu situaciju, a to će psotići samo domaćinskim poslovanjem.

- Razlog zašto se ja bavim ovime, a ne mešanjem u izbor igrača jeste da ne bih nekome ko sutra dođe na ovo mesto ostavio tri miliona evra dugovanja prema bivšim igračima. Sigurno je da bih u očima navijača bio veći kada bih dovodio skupocena pojačanja i ponašao se rasipnički, ali ja tako ne mogu da funkcionišem jer iza sebe imam kompanije koje posluju tržišno i za mene nije normalno da neko za sobom ostavi zaostala potraživanja od sedmorice trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ixoni

    27. decembar 2020 | 11:12

    Nije normalno da ti kao predsednik cutis o trokoraku Berona i gubitku titule,nije normalno da uopste i sedis tu gde si,nije normalno da ti ekipa odigra katastrofalno protiv Krke i nanesu najvecu bruku u novijoj istoriji kluba,nije normalno da imamo ovoliki broj stranaca u ekipi koji ne vrede nicemu,nije normalno da nemamo nijednog standardnog reprezentativca,nije normalno da legende kluba cute o situaciji u klubu.Sve to nije normalno,kao i dovodjenje igraca u klub koji i ne igraju Jankovic,Angola...nije normalno da gubimo od nekakvog Burga...tako da nemoj ti nama da pricas sta je normalno a sta ne.

  • ARIZONA

    27. decembar 2020 | 10:59

    A trinkijeva plata nigde u tekstu

  • Haha

    27. decembar 2020 | 10:57

    Dule voli partizan do poslednjeg evra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA