≫ 

Još jedan velikan dobio dokumentarac, čovek zbog kojeg Brajant nije uzeo više titula u karijeri

Toni Parker ovekovečio svoju veliku karijeru u film

  • 0
toni parker

Foto: youtube/netflix

Ljubitelji "lika i dela" Tonija Parkera, ali i svi sportski i košarkaški fanovi, 6. januara će moći da vide čitavu karijeru francuskog velikana spakuvanu u dokumentarni film "Poslednji šut".

Produkcija "Netflix" je premijerno emitovala trejler za novo sportsko ostvarenje, koje će, reskosmo, biti emitovano u prvim danima nove godine.

Film prikazuje Parkerov razvojni put, još od dečačkih dana sa košarkaškom loptom, treninge, utakmice, put do najvećih visina - duge karijere u San Antoniju, NBA titule i evropskog zlata sa nacionalnim timom.

O karijeri sjajnog Francuza, usponima i padovima, teškoj povredi kolena, oporavku i povratku na teren, govore njegovi duogogodišnji saigrači Brus Bouven, Tim Dankan, kao i legendarni Greg Popovič.

O Parkeru u filmu priča i pokojni Kobi Brajant, koji je, između ostalog, konstatovao da je "Toni odgovoran što nije osvojio više šampionskih titula".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA