"Da pokažemo sve što smo radili tokom pauze": Pejdž najavljuje pobedu Partizana u Veneciji

Američki košarkaš uveren da će se crno-beli prikazati u dobrom svetlu u odloženom meču prve faze Evrokupa

  • 1
Markus Pejdž Foto: MN Press

Duga je pauza iza košarkaša Partizana. Zbog odustajanja Primorske, crno-beli su ovog vikenda pauzirali u ABA ligi, pa piše da su poslednji meč odigrali još 19. decembra, kada su ubedljivo poraženi od Krke u Novom Mestu rezultatom 69:50.

Bila je to jedna od najslabijih partija Partizana u ovoj deceniji, pa je trener Sašo Filipovski imao sasvim dovoljno vremena da na treninzima ispravi sve greške viđene na tom susretu.

Košarkaš crno-belih, Markus Pejdž izjavio je da će predstojeća utakmica protiv Venecije biti prilika da on i saigrači pokažu koliko su trenirali tokom prethodnih deset dana. Oni sutra od 20.30 igraju zaostali meč 7. kola Evrokupa, koji neće imati nikakav rezultatski značaj, pošto je Partizan već obezbedio prolaz u narednu fazu takmičenja.

- Dobra je prilika pred nama da izađemo na teren snažno i da pokažemo sve ono što smo tokom ove pauze radili na treningu. Iako smo obezbedili plasman u Top 16, ova utakmica je važna za nas kao odrednica za nastavak takmičenja u Evrokupu i regionalnoj ligi – rekao je Pejdž.

Sutrašnju utakmicu u Veneciji sudiće trojka u sastavu - Huan Karlos Garsija, Sašo Petek i Husein Čelik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ixoni

    28. decembar 2020 | 17:52

    Grb sa dresa da skinete pa da igrate. Onu bruku protiv Krke necemo da cam zaboravimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA