Staro lice na klupi Zvezde: Iskusni kondicioni trener ponovo među crveno-belima

Aleksandar Lukman biće u klubu sa Malog Kalemegdana do kraja sezone

  • 1
Vladimir Koprivica

Foto: MN press

Kraj decembra doneo je brojne promene u Crvenoj zvezdi. Nakon serije loših rezultata otišao je Saša Obradović, došao je Dejan Radonjić koji je debitovao na klupi protiv Igokee minulog vikenda, a od igrača je Emanuel Teri otišao u korist Lendrija Noka.

Na Mali Kalemegdan se vratio Nikola Birač, a najnovije ime koje je došlo sa Radonjićem jeste Aleksandar Lukman. Kondicioni trener se ponovo vratio među crveno-bele, a potpisao je ugovor do kraja godine. Što se Birača tiče, on je bio pomoćnik crnogorskog stručnjaka i tokom njegovog prvog mandata u Crvenoj zvezdi.

Lukman je bio kondicioni trener Zvezde u šampionskoj 1997/98, potom 2009/10, a onda i od 2011. do 2014. godine kada je Zvezda podigla Kup Radivoja Koraća. U prošloj i pretprošloj sezoni je takođe sedeo na klupi i vodio Crvenu zvezdu do Superkupa ABA lige, titule na Jadranu i u Superligi Srbije.

U stručnom štabu ostao je Saša Kosović, koji je pored Radonjića sarađivao sa Svetislavom Pešićem, Milanom Tomićem, Milenkom Topićem, Milivojem Lazićem i Dušanom Alimpijevićem u ovoj deceniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    29. decembar 2020 | 18:27

    Svaka čast Lukman se vraća u nepostojeću Zvezdu. Znači i njega slagali da je FMP-2 Zvezda kuku mene ajd što kradu ali mnogo i lažu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA