≫ 

U Baru se „krčka“ ozbiljno pojačanje: Mornar želi centra Fenerbahčea

Bio bi on sjajan dodatak u reketu u nastavku sezone

  • 2
Džoni Hamilton Foto: Youtube / Printscreen

Nakon Nemanje Gordića, Mornar bi mogao da dobije još veliko pojačanje u svojim redovima. Kako piše Mozzart Sport, Barani su trenutno u pregovorima sa Džonijem Hamiltonom, koji je trenutno ugovorom vezan za ekipu Fenerbahčea.

On je posle dobrih igara u Darušafaki prešao među žuto-plave sa kojima je potpisao saradnju na dve godine. Nije se najbolje snašao u ekipi Igora Kokoškova, pa su u najvećem turskom gradu spremni da ga daju na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora.

To odgovara Mornaru, jer bi sa njim dodatno dobili na kvalitetu u reketu, a on će im biti izuzetno neophodan, pošto Barane pored borbi u ABA ligi čekaju i iskušenja u Top 16 fazi Evrokupa. Ekipa sa Jadranskog primorja ima 11 pobeda iz 13 utakmica u regionalnom takmičenju, dok će se u evropskom nadmetanju za plasman u četvrtfinale boriti sa River Andorom, Uniksom iz Kazanja i Gran Kanarijom. Dakle, pred njima je nimalo lak posao, ako žele među najboljih osam.

Dodaje se da još ništa nije konačno dogovoreno, pa ostaje da se vidi da li će Mornar dovesti Hamiltona ili se okrenuti nekom drugom pojačanju. Pre dolaska u Tursku, Hamilton je igrao za Grand Rapids Drajv, filijalu Detroit Pistonsa u NBA G ligi.

Video: Gordić sam na trojci gađao za pobedu Partizana, ali lopta izlazi iz koša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    6. januar 2021 | 10:46

    Gledajuci ekipe Partizan ako ne gepekuje nekog sudiju nece biti ni 6-ti a ne 4-ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA