≫ 

Kokoškov očekuje Zvezdu sa Lojdom i Holom, Gudurić uveren u pobedu

Fenerbahče sa velikim očekivanjima stiže u Beograd

  • 1
Igor Kokoškov Foto: MN Press

Trener košarkaša Fenerbahčea Igor Kokoškov najavio je pred meč sa Crvenom zvezdom da njegovi igrači moraju da igraju najbolje što mogu na teškom gostovanju koje ih očekuje.

Meč 18. kola Evrolige biće odigran na Božić (19 časova) pred praznim tribinama hale Aleksandar Nikolić.

- Promena trenera uvek donese novu energiju. Vratiće se Džordan Lojd i pretpostavljam Lengston Hol, sa kojima je to druga ekipa. Zvezda je puna talenta, ima veoma dobar tim, dobar sastav. Mislim da su se stabilizovali posle promene trenera. Oni su takmičarska ekipa, poslednjih nekoliko utakmica je pokazalo da su se vratili u normalu - rekao je Kokoškov.

- Shvatamo da moramo da igramo svoju najbolju utakmicu kako bismo imali šansu da pobedimo. Beograd je teško mesto za igrati. Sa navijačima ili bez njih, to je težak teren i ova utakmica će biti veoma izazovna - istakao je selektor Srbije.

Povratnik u Fenerbahče iz NBA lige i nekadašnji ljubimac zvezdaša Marko Gudurić je rekao da je pred njegovim timom ogroman izazov.

- Kao i svaka utakmica u Evroligi, i ova će biti ogromna za nas. Mislim da trenutno dobro radimo. Igramo bolje, dobro treniramo, zdravi smo. Mislim da možemo da pobedimo i nastavimo niz - rekao je Gudurić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA