Kokoškov u nezgodnoj poziciji: Na isti dan kada Srbija igra u Gruziji, Fener dočekuje Albu

Kako će se rešiti ovaj problem?

  • 4
Foto: MN Press

Foto: Tanjug/Ap

Srbija je već iskusila šta znači kada Evroliga i Fiba stupe u svađu. Zbog svakojakih pravila, preklapanja rasporeda i mnogo čega drugog, u nekoliko vezanih prozora ostali smo bez najboljih košarkaša, doživeli šokantan poraz od Švajcarske i time na trenutak doveli u pitanje plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo.

Da sve bude luđe i gore, ponovo nećemo moći da računamo na najbolje. A ovoga puta na klupi možda ne bude ni selektor Igor Kokoškov. Naime, istog dana kada Srbija bude igrala sa Gruzijom u Tbilisiju, Fenerbahče treba da se sastane sa Albom u okviru Evrolige. Tako stoji u zvaničnom kalendaru takmičenja, a duel je planiran za 19. februar sa početkom od 18:45.

Prethodnog puta, Turci su ispali korektni i dopustili su Kokoškovu da otputuje sa našom reprezentacijom u Finsku, mada je i tu bilo određenih poteškoća. Ekipa se taman okupila na severu Evrope, Kokoškov je došao i radio sa njima, potom se vratio za Tursku da vodi Fenerbahče, a onda je još jednom otišao u Finsku da vodi nacionalni tim.

I dok je Srbija relativno dobro prošla, to se ne može reći za nacionalni tim Argentine, koji je bio bez selektora Serhija Ernandeza u minulom prozoru. On je preuzeo Saragosu, a klub mu nije dopustio da se priključi reprezentaciji. Videćemo da li će Fener imati sluha za naš problem ovoga puta...

Video: Kokoškov: Imamo u timu veterane i nekoliko beba..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    11. januar 2021 | 14:44

    To je ono sto je Kari Pesic pricao, parafraziram, rekao je da nije bas pristalica toga, da trener vodi i klub i reprezentaciju...Verovatno je i ovo jedan od razloga zasto, uz onaj kljucni, da ne moze u potpunosti da se posveti poslu u reprezentaciji.

  • Ja

    11. januar 2021 | 15:52

    Nekako nemam povrenja u njega. Cinimi se kao covek bez energije koja je nama potrebna.

  • Naj

    11. januar 2021 | 18:33

    Prevara od trenera!Svako jutro kad se probudi treba da telefonira Doncicu i Dragicu i da se zahvali sto ima "uspesnu" trenersku karijeru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA