≫ 

Otkazan meč Real - Zvezda: Košarkaši satima zaglavljeni na aerodromu, nisu dobili dozvolu za let

Crveno-beli prema nezvaničnim informacijama neće igrati duel u Madridu protiv "kraljevskog kluba"

  • 18
KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde nisu poleteli za Madrid, pošto avion koji je trebalo da poleti još u devet ujutru nije dobio dozvolu za let zbog zaleđenog aeordroma u Madridu, a kako nezvanično saznajemo, meč protiv Reala se neće ni odigrati večeras kako je planirano od 21.00.

Problem je sneg koji je "okovao" Evropu, a velike padavine su upravo u Madridu, gde aerodrom nije bio osposobljen za dolazne letove.

Avion iz Beograda nije dobio dozvolu da uopšte može da krene ka Španiji, a prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, meč protiv Reala je i definitivno otkazan. Čeka se samo zvanična potvrda Evrolige, koja bi trebalo da utvrdi i kada bi meč mogao da se odigra u novom terminu.

Zvezdu već u petak čeka novi duel u Evroligi, takođe u Španiji, na gostovanju Valensiji, a za taj meč će neplanirano imati dodatno vreme za pripremu.

Video: Radonjić uoči Reala: Da budemo bolji nego protiv Fenerbahče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikad bolje

    13. januar 2021 | 15:16

    Bas lijepa vijest..nece nas brukati za srpsku novu godinu...

  • Tejgoooo

    13. januar 2021 | 15:49

    Sasvim logično da bude odložena tekma a razlog tomu je sasvim jasan - pa večeras igra INSTITUCIJA pa onda vi tamo nekad.

  • Olimdar

    13. januar 2021 | 15:48

    Lepa vest samo neznam dali se Čović konsultovao sa duhom ako nije pitao dali je bezbedno može da dobiju utakmicu sa 20:0 kao protiv Budućnosti što dobili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA