Pobeda Saleta na startu Top 16 Evrokupa: Teo i Marković sjajno delili lopte, Virtus porazio Olimpiju

Miloš Teodosić je sakupio 13 poena uz četiri skoka i osam asistencija, dok je Stefan Marković došao do šest poena, četiri skoka i pet asistencije.

  • 0
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Virtusa slavili su na startu Top 16 faze Evrokupa pošto su u prvom meču grupe G bili bolji od Cedevita Olimpije sa 90:76, tako da trener tima iz Bolonje Saša Đorđević može da bude više nego zadovoljan.

Predstavnik iz ABA lige je prilično dobro ušao u susret, imao +7 nakon prve četvrtine, ali sav dobar utisak izgubio se već u narednoj deonici koju su izgubili sa 36:15.

Nakon toga, Virtus je lagano kontrolisao igru i nije dozvoljavao protivniku da se vrati u duel za sigurnu prvu pobedu u Top 16.

Najbolji u ekipi iz Bolonje bio je Marko Belineli koji je ubacio 21 poen, a prilično dosta su doprineli i Srbi - Miloš Teodosić je sakupio 13 poena uz četiri skoka i osam asistencija, dok je Stefan Marković došao do šest poena, četiri skoka i pet asistencije.

Protivnički tabor se oslanjao na Blažiča koji je ubacio 25 poena, isto koliko i Marko Belineli koji uz učinak mogao da proslavi i pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA