≫ 

Senzacionalna trejd bomba - Harden u Bruklinu!

Sada je već jasno i čeka se zvanična potvrda - Harden će sa Kevinom Durantom i Kajrijem Irvingom činiti super trio koji sada već garantuje status prvog favorita za prsten NBA lige

  • 11
James Harden, Džejms Harden Foto: Tanjug/AP

Zvezda NBA lige Džejms Harden u senzacionalnom trejdu prelazi u Bruklin Netse, javlja Adrijan Vojnarovski, specijalizovani novinar ESPN-a.

Samo se čekao momenat u kojem će stići informacija da Harden više nije član Hjuston Roketsa, ali nije bilo poznato gde bi on mogao da nastavi karijeru.

U zamenu za Hardena, Hjuston je dobio Karisa Laverta, i četiri pika prve runde, a u čitav posao su uključeni i Klivlend Kavalirsi, kao treća ekipa.  Odmah nakon obavljenog posla, Hjuston Roketsi su trejdovali Leverta u Indijanu u zamenu za Viktora Oladipoa.

Hjuston je dobio Viktora Oladipa, Dantea Egzuma, Rodiona Kuruksa i pika prve runde 2022, 24 i 26. godine, kao i nezaštićenog pika prve runde Milvoki Baksa, ai četiri pika sa Bruklinom koja će menjati u zamenu za boljeg.

Kako bi svima bilo jasnije, posle ovog haotičnog posla, to izgleda ovako:

Bruklin: Džejms Harden

Hjuston: Viktor Oladipo, Dante Egzum, pikovi

Indijana: Karis Levert, pik

Klivlend: Džaret Alen, Torin Prins

Sada je već jasno i čeka se zvanična potvrda - Harden će sa Kevinom Durantom i Kajrijem Irvingom činiti super trio koji sada već garantuje status prvog favorita za prsten NBA lige.

Harden je već igrao sa Durantom u Oklahomi, doduše, nije imao toliko prostora koliko je kasnije dobio među Roketsima gde je briljirao i gurao svoju ekipu, ali nije uspeo da sa njom ostvari neki značajan uspeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    13. januar 2021 | 23:37

    Auuu sta uradi Hjuston,pa da li je moguce da su dali Laverta i Alena za Oladipa??? Ajde Laverta ali zasto i Alena kad im bas treba takav igrac pod kosem?! Ljudi su se upropastili preko noci! Odlican posao Indijane. Bruklin brutalan na papiru ali u stvarnosti nisam siguran kako i da li ce ovo moci da funkcionise ali ako se sloze kockice bolje neka im se svi sklone odmah jer gazice redom.

  • Dacha

    13. januar 2021 | 23:11

    Unisti se Hjuston..

  • Ixoni

    14. januar 2021 | 08:31

    Cirkus liga,kosarka se igra bez odbrane. Samo za priglupe amere je ovaj sarenis od lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA