≫ 

Neko je ovo morao da kaže za Hardena: Kazins optužio Bradu da se sramno ponašao prema saigračima

"Bugi" bez dlake na jeziku

  • 0
demarkus kazins

Foto: Tanjug/Ap

Džejms Harden je bukvalno "iskukao" izlazak iz Hjustona od kojeg je praktično "digao ruke" još po završetku prethodne sezone i od tada je želeo samo jedno - da ode u drugi klub. Konačno, želja mu se ostvarila pošto su ga Roketsi u velikom trejdu četiri kluba poslali, doslovce oterali u Bruklin, gde je primarno i želeo da se preseli, ali "gorak ukus" je ostao zbog načina na koji se ophodio prema bivšem klubu, i prema saigračima, što je tek sada izneo pred novinare centar Hjustona Demarkus Kazins.

On je rekao da je Harden pokazao nepoštovanje, da je takav bio i prema saigračima iz ekipe u predsezoni početkom ove takmičarske godine, sve do treja u Bruklin.

- Očito, pokazao je nepoštovanje, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Mi imamo određen stav zbog nekih njegovih postupaka - nije štedeo kritika dojuččerašnjeg saigrača Kazins.

Harden je posle nedavnog meča sa Lejkersima prvi put javno istupio rekavši da "klub jednostavno nije dovoljno dobar", da ne veruje "da će se situacija popraviti" i da je "učinio sve što je bilo do njega", što je bio jasan signal za upravu Roketsa da ga se što pre reši.

- Ovo je onaj ružan deo ovog biznisa, i sa tim morate da se nosite. Kada ste glavni igrač franšize ili nešto najbliže tome, onda raskidi mogu biti vrlo gadni - kazao je Kazins o odlasku Hardena.

Kazinsu je najviše zasmetalo što se Harden sve vreme, od kada se ekipa okupila pred sezonu, ponašao krajnje neprofesionalno, što je na kraju krajeva bilo i uočljivo na osnovu njegove kilaže.

- Samo taj njegov pristup trening kampu, dolazio je kako je dolazio, pa ponašanje na terenu. Počeo je tako da se ponaša odavno, i pre meča sa Lejkersima. Ovo što se desilo sinoć nije se desilo iznenada, stavri koje je pričao su samo vrhunac svega. Ali, kao što sam rekao, tu je onaj gadan deo ovog biznisa. Tako je, kako je. poručio je "Bugi".

Podsetimo, Hjuston je u velikom trejdu solidno prošao dobivši iz Indijane Viktora Oladipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA