≫ 

Dončić ne može bez narodnjaka: Lukina terapija posle bolnog poraza je Boban Rajović

Ovo je "melem za dušu" lidera Dalasa

  • 2
Luka Dončić, Boban Rajović

Foto: Tanjug/AP, Nikola Tomić

Slovenački košarkaš Luka Dončić bio je "ljut kao ris" posle poraza od Milvoki Baksa protekle noći, pošto su ga saigrači dva puta ignorisali u ključnom napadu Mevsa za preokret. Najpre je Burk promašio šut za tri, a onda i Porzigins pošto je loptu osvojio Vili Kuli Stajn.

Oba šuta su bila prilično neprecizna, ni blizu cilja, a za sve to vreme dok je lopta išla od jednog do drugog igrača Dalasa, Luka je, atipično, samo bio posmatrač iako se zna da je on igrač koji preuzima na sebe napade u najvažnijim momentima.

Otud i njegov razumljiv bes posle tog napada, odmah se okrenuo ka klupi i treneru Karlajlu kome je zamerio zbog toga što nije tražio tajm-aut pre tog napada Dalasa...

Kada se malo "ohladio" Luka je  pronašao način da lakše preboli poraz, muzika u tim situacijama ume da pomogne, a Dončićev izbor "terapije" bio je Boban Rajović. Slovenac je na svom "storiju" okačio jednu od numera popularnog pevača koja mu se očito mnogo dopada, "Latica od ruža".

boban rajovic

Foto: instagram/Lukadoncic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA