≫ 

Najviši igrač NBA zaludeo saigrače, skočili su kao opareni kad je pogodio što nikad ne pogađa

Pomislimo samo kakva bi bila reakcija publike da je mogla da svedoči ovom trenutku

  • 1
Tako Fol Foto: Twitter/BleacherReport, Tanjug/AP

Boston je doslovce pregazio Orlando u noći između petka i subote, naneo težak poraz gostima 124:97, a jedan od protagonista ovog po svemu neravnopravnog meča bio je i najviši igrač NBA lige, Senegalac Tako Fol (226cm).

Očekivano, trener Bred Stivens mu je dao priliku u "garbidž tajmu", a ovaj pokazao da ume i te kako da ranjava protivničke odbrane, i to ne samo iz reketa gde mu nema ravnog po visini, već daleko sa distance.

Otud je Takov pogodak sa luka za tri poena izazvao pravi delirijum oduševljenja na klupi Seltiksa, svi kao jedan skočili su kada je lopta, o tablu, ušla kroz obruč. Pao je u trans i komentator utakmice, čuveni Keni Smit, kao papagaj je ponavljao "pogledajte klupu, pogledajte klupu".

A na klupi, i oko nje, igrači u zelenim dresovima slavili su koš saigrača kao titulu ili dobijen meč za titulu u poslednjim sekundama. Folu je na kraju upisana dvojka, pošto je vrhovima patika nagazio liniju za tri poena, no ne umanjuje to nimalo trenutak koji će, osim njega, sasvim sigurno pamtiti čitav tim Bostona.

Tako Fol je za 8 minuta u igri upisao šest poena, bez promašaja iz igre, uz pet skokova.

Video: Za 5 minuta ubacio 105 uzastopnih trojki: Stef Kari razvalio mrežicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA