Evroliga odala počast Nedoviću, uprkos teškom porazu od Fenera: Srpski košarkaš MVP nedelje!

Nemanja je vodio Panatu do pobede protiv Asvela par dana ranije

  • 0
Nemanja Nedović Foto: MN Press

Panatinaikos je ove nedelje išao od sjaja do očaja. Prvo je u Grčkoj pred Zelenima pala ekipa Asvela, ali je onda usledilo potpuno pomračenje u Istanbulu gde je Fenerbahče odigrao možda i najbolju partiju ove sezone i „zalepio“ stotku grčkom timu. Ipak, uprkos tom neprijatnom porazu, Nemanja Nedović može da bude zadovoljan.

On je proglašen za najboljeg igrača sedmice u Evroligi, jer je bio najzaslužniji za pobedu njegovog tima protiv Asvela. Nedović je imao čak 40 indeksnih poena, što je najveći indeks na bilo kojoj od 17 utakmica koje su odigrane tokom ovog duplog kola. Postigao je 33 poena, a uz to je imao šest asistencija i pet skokova.

Na meču protiv Fenera se nije toliko istakao, pošto je postigao svega šest poena uz šest asistencija i dva skoka. Međutim, na drugoj strani je tada dominirao Marko Gudurić, koji je ubacio 18 poena, a uz to dodao dva skoka i četiri asistencije.

Kandidati za MVP-ja nedelje bili su još Nando de Kolo, koji je protiv Baskonije upisao 27 poena uz 30 indeksnih poena, kao i Valter Tavares, koji je postavio rekord karijere po broju postignutih poena, ubacivši 26 protiv Bajerna u Minhenu.

Video: Oženio se srpski košarkaš Nemanja Nedović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA