≫ 

Brada i Durent odmah "kliknuli", zajedno dali 74 poena, Harden "tripl-dablom" debitovao za Netse!

Na drugoj strani briljirao Vučević sa 34 poena, ali Bruklin je odneo pobedu u prvom meču "pobegulje" iz Hjustona za ovaj klub

  • 2
džejms Harden Foto: Tanjug/AP

Vest koja je obeležila noć za nama u najjačoj ligi sveta bez dileme je debi Džejmsa Hardena za Bruklin Netse. "Brada" je zaigrao za novi klub u koji je stigao nakon blokbaster trejda četiri kluba i "bega" iz Hjustona, i odmah demonstrirao klasu, upisao "tripl-dabl" - 32 poena, 12 poena i 14 asistencija, u pobedi svog novog tima na Orlandom od 122:115.

Sjajno je prošao Hardenov "riunion" sa bivšim saigračem iz Oklahome Kevinom Durentom, posle nešto više od osam godina ponovo su na istoj strani, što je očito prijalo i Durentu koji je uništio goste iz Floride sa čak 42 poena, njegovim rekordom sezone.

Gotovo da su nezaustavljivi bili Durent i Harden u tandemu, a još su Netsi igrali bez treće zvezde tima Kajrija Irvinga, pa navijači i ljubitelji košarke sada jedva čekaju da vide kako će ovaj trio profunkcionisati kada se i Kajri vrati u tim, s obzirom da je trenutno "na merama" zbog kršenja zdravstvenih protokola.

- Što bre budemo svi na okupu, biće to "strašni sati" na terenu - najavljuje Harden dominaciju Bruklina u nastavku sezone.

džejms Harden Foto: Tanjug/AP

Na rugoj strani isto tako sjajan je bio i crnogorski košarkaš Nikola Vučević koji je napadački najjače doprinosio za Orlando sa 34 poena, ubacio je čak šest trojki, upisao i  10 skokova i 7 asistencija, i definitivno najviše mučio domaći sastav.

Terens Ros ga je ispratio sa 23 poena, Kol Entoni sa 16, pa ipak i to je bilo malo da se poništi udar novog/starog supertandema lige Durent-Harden. Orlandu, koji je igrao bez nekolicine igrača, Furnijea, teže povređenog Fulca, ovo je bio peti uzastopni poraz.

Pogledajte poteze i poene Hardena protiv Orlanda, nastavio je tamo gde je stao u Roketsima i pokazao da će Netsi sa njim biti u vrhu liste favorita za osvajanje titule.

Rezultati

Bruklin - Orlando 122:115

Toronto - Šarlot 116:113

Memfis - Filadelfija 106:104

Majami - Detorit 100:120

Finiks - Indijana (odloženo)

Portland - Atlanta 112:106

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ludi djole

    17. januar 2021 | 07:25

    Au brate mili sta radi covek. 32 14 14 8... nemoj da sam cuo jokiceve fanove da nesto kazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA