Drama u Indijani: Novom igraču na pregledima otkrivena izraslina na bubregu

Karis Lavert je nedavno stigao kao deo trejda za Hardena

  • 0
karis lavert

Foto: Tanjug/Ap

Beku Indijane Pejsers Karisu Lavertu (26), koji je u taj klub nedavno stigao kao deo velikog trejda u kojem je glavna zvezda bio Džejms Harden, pronađena je mala izraslina na bubregu tokom lekarskih pregleda po dolasku u novu sredinu.

On će do daljeg biti neaktivan i van treninga, dok ne obavi dodatne preglede na kojima će se utvrditi da li je u pitanju benigno ili maligno tkivo.

Tim povodom se oglasio prvi čovek košarkaških operacija Pejsersa Kevin Pričard, koji nije otkrivao detalje zdravstvenog stanja Laverta, niti je želeo da licitira datumom povratka na teren odličnog šutera.

- Tokom lekarskih pregleda koje smo obavili, uspeli smo da pronađemo nešto što će pomoći tom dečku i dati mu bolju i tačniju prognozu za ostatak njegovog života - rekao je Pričard.

- To je neverovatna priča, i ne želimo da je olako shvatimo - dodao je funkcioner Indijane.

Zdravstveno stanje Laverta nije uticalo na veliki trejd koji je nedavno realizovan, u kojem su glavne zvezde bile pomenuti Harden i Viktor Oladipo, doskorašnji igrač Indijane, sada nova zvezda Hjustona.

Oglasio se i Lavert povodom ove situacije, izrazio nadu da će što pre ponovo biti u takmičarskom ritmu.

- U ime moje porodice, i u moje lično ime, želimo da se zahvalimo Indijani za podršku i rukovođenje u ovoj situaciji. Zahvalni smo na izuzetnoj detaljnosti tokom lekarskog procesa i jedva čekam da se priključim ekipi i postanem deo ove velike organizacije - poručio je Lavert.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA