≫ 

„Podrška devojkama!“: Nemanja Nedović i Vladimir Štimac poslali snažnu poruku svim žrtvama silovanja

Srpski košarkaši osudili skandalozno ponašanje Mike Aleksića, zbog kojeg je ovaj juče uhapšen

  • 0
Nemanja Nedović Foto: MN Press

Cela Srbija sinoć je ostala šokirana nakon izjave mlade glumice Milene Radulović da je bila silovana od strane profesora glume Mike Aleksića. Ona nije jedina žrtva, pošto su se odmah iza nje javile i druge devojke, pa je Aleksić vrlo brzo priveden na saslušanje u policijsku stanicu.

Ubrzo je usledila velika podrška devojkama i devojčicama koje su prošle kroz seksualnu torturu Mike Aleksića. Brojne javne ličnosti podržali su hrabrost Milene Radulović, koja je prva iznela kroz šta je prošla kroz školu glume poznatog glumca.

I sportisti su stali na stranu devojaka, pa je tako Nemanja Nedović prvi na Tviteru objavio sliku gde jasno pruža podršku svima koji su bili žrtve silovanja.

- Podrška devojkama – piše na slici koju je košarkaš Panatinaikosa podelio putem društvenih mreža.

Odmah potom javio se i naš reprezentativac, Vladimir Štimac koji je naglasio da mu je žao što se u poslednje vreme javlja samo zbog loših tema, ali da se ovome mora stati na kraj.

- Jako mi je žao što se oglašavam u poslednje vreme samo zbog loših stvari. Ali kao otac dvoje dece, pogotovo jedne devojčice, želeo bih da iskažem podršku u borbi protiv nasilja nad decom (pedofilijom) - napisao je Štimac na Tviteru.

Nadamo se da će se i drugi sportisti priključiti ovoj kampanji, jer je neophodno podići svest o velikom problemu o kojem se zaista malo priča.

Video: Zakucavanje Mozlija, a potom i dvojka Kobsa uz zvuk sirene za kraj prvog poluvremena u Morači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA