Ređa Saletov Virtus pobede ko na traci, dabl-dabl Teodosića protiv Kantua

Najefikasniji u timu iz Bolonje bio je Gembl sa 25 poena, ali je najraznovrsniji bio Miloš Teodosić koji je ubacio 17 poena uz 12 asistencija i četiri skoka, a imao je i jednu ukradenu loptu

  • 0
Aleksandar Saša Đorđević, Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Virtusa, koje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, ostvarili su četvrtu pobedu u nizu u svim takmičenjima pošto su u 16. kolu italijanskog šampionata u gostima bili bolji od Kantua 91:82.

Nakon Pesara, Trenta i Cedevite Olimpije, pao je Kantu koji se dobro držao do poluvremena, ali u trećoj četvrini je primio čak 34 poena, a dao sa 23, tako da je Virtus tu napravio krucijalnu prednost i na kraju trijumfovao.

Najefikasniji u timu iz Bolonje bio je Gembl sa 25 poena, ali je najraznovrsniji bio Miloš Teodosić koji je ubacio 17 poena uz 12 asistencija i četiri skoka, a imao je i jednu ukradenu loptu.

I drugi srpski košarkaš Stefan Marković je imao zapažen učinak pošto je ostvario dva poena, devet asistencija i pet skokova.

Kod poraženog domaćina najbolji je bio Gejns sa 24, a Bigbi-Vilijams je dodao tri poena manje, ali nisu uspeli da spasu svoj tim od poraza.

Video: Jokić priredio pravi šou: Izveo tripl-dabl i zakucao Karija i Golden Stejt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA