≫ 

Odlični Vučević nije mogao ništa u Njujorku, Atlanta preslišala Minesotu, Sparsi ukrotili Lilarda

Odigrane su već tri utakmice NBA lige ovog ponedeljka

  • 0
Nikola Vučević

Foto: Tanjug/AP

Čuveni Dan Marina Lutera Kinga u SAD automatski je i termin predviđen za celodnevni košarkaški program u NBA ligi. Tokom večeri odigrane su već tri utakmice, dok je duel Vašington - Klivlend odložen.

Njujork Niksi su u svom "Medison Skver Gardenu" pobedili Orlando sa 91:84 i tako došli do sedme pobede u sezoni. Gostima nije pomogla ni sjajna partija Nikole Vučevića koji je zabeležio 24 poena i 14 skokova.

U pobedničkoj ekipi Ar-Džej Beret je imao 22 poena i 10 skokova, a Džulijus Rendl 21 uz čak 17 uhvaćenih lopti. U ekipi Orlanda dobar je bio i Terens Ros sa 19 poena, dok je Eron Gordon ubacio 18.

 

U sledećem meču koji je odigran ovog ponedeljka Atlanta je savladala Minesotu sa 108:97. Hoksi su odigrali sjajan meč, a posebno dobri su bili Hanter, Klint Kapela i Tre Jang.

Najefikasniji na meču bio je Diandre Hanter sa 25 poena, Kapela je imao 23 poena uz 15 skokova, dok je Jang upisao 20 poena i 13 asistencija. Uerter je dodao 18 poena, dok je Kolins imao 15.

U poraženom sastavu istakao se Dianđelo Rasel sa 31 poenom, dok je Bizli ubacio 15.

 

San Antonio je kao gost pobedio Portland sa 125:104, a domaćinu nije pomogla još jedna sjajna partija Demijana Lilarda koji je ubacio čak 35 poena.

Oldridž sa 21, odnosno Mils i Gej sa po 20 koševa sjajno su predvodili Sparse do osme pobede kojom su se izjednačili sa Blejzersima na 5. mestu - obe ekipe imaju skoro od 8-6.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA