Svi su se uplašili da će mu Branko Lazić završiti karijeru: Evo kakva je povreda Rudija Fernandeza

Mnogi navijači Reala zabrinuto su ispratili završnicu meča proti Zvezde, kada je uz lekarsku pomoć legendarni šuter izveden s parketa

  • 9
Rudi Fernandez

Printskrin: Twitter.com/@canisbakan

Legendarni španski košarkaš Rudi Fernandez dobro je prošao posle povrede koju je zadobio u meču protiv Crvene zvezde, kada je iznet sa parketa uz pomoć lekara i stručnog štaba.

Fernandez se nezgodno prizemljio posle duela sa Brankom Lazićem, kada je završio na zemlji uz bolan pad na kičmu. Fernandez posle toga nije bio u stanju da nastavi meč i izvede bacanja, već je iznet sa parketa uz pomoć lekara iz stručnog štaba Reala.

Mnogi su se tada uplašili teške povrede. Fernandez je tokom karijere već imao ozbiljne povrede, operaciju kičme, a pošto u aprilu puni 36 godina, mnogi su se uplašili da bi ozbiljnija povreda mogla da znači i kraj karijere legendarnog krila Reala i španske reprezentacije.

Ipak, prema informacijama iz Španije, Fernandez je dobro prošao. Novinar El Munda, Lukas Saez, izvestio je da nije bilo ozbiljnijih povreda kičme, samo je dobio udarac u krsnu kost zbog čega trpi bol, ali bi trebalo posle nekoliko dana odmora da bude na raspolaganju treneru Pablu Lasu.

Podsetimo, Real trenutno ima skor od 13:6 i nalazi se na 3. mestu Evrolige.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    19. januar 2021 | 16:56

    Nece Lazic nego losa procena i gluma da bi se iznudio faul to je postigao ali ga je kostalo nezgodnog pada. Spanski licimuri i demoni.

  • Nikola

    19. januar 2021 | 16:13

    Dobar kosarkas ali mnogo los covek. Veliki folirant, za njega je fer plej zadnja rupa na svirali.

  • РЗ-ЦЗ

    19. januar 2021 | 16:56

    Ми имамо 7 победа а не 6 ко на овој табели, и што је интересантно од првих 5 екипа добили смо њих три.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA