≫ 

Bio je beskućnik i zavisnik, a sada konačno ima posao: Nekadašnja NBA zvezda se vratila na pravi put

Delonte Vest zaposlio se u klinici u kojoj se lečio od zavisnosti od droge i alkohola

  • 0
Delonte Vest

Delonte Vest Foto: Youtube / Printscreen

Šta je sve preživeo Delonte Vest do sada u svom životu. Od velike NBA zvezde, došao je do ruba egzistencije, pošto je muku mučio sa drogom i alkoholom, koji su ozbiljno pretili da mu u potpunosti unište život. Međutim, ova priča je ipak imala srećan kraj.

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban se potrudio da ga lično pronađe i povezao ga je sa majkom, a oni su ga zajedno ubedili da ode na lečenje. Bio je to izuzetno dug i spor proces, ali je Vest bio istrajan u tome da uspe. I zbog svega toga sada živi lep i ispunjen život.

A još jedna dobra vest jeste da je dobio posao upravo u klinici gde se lečio. Na fotografijama koje su se pojavile na internetu, on je nasmejan i deluje izuzetno zadovoljno. Poznati NBA novinar, Šams Šaranija pisao je da Vest sada radi sa momcima i devojkama koje su mučili istu muku kao i on, a da je ujedno zadržao kontakt sa Kjubanom i svojom porodicom. Tako vodi računa i o svom zdravlju.

 

On trenutno ima 37 godina, a 2004. godine je izabran kao 24. pik na NBA Draftu. U svojoj karijeri igrao je za Sijetl Supersonikse, Dalas Maverikse, Klivlend Kavalirse i Boston Seltikse. Posle karijere, nažalost, završio je na ulici, a mnogi su pokušali da ga vrate na pravu stazu uključujući Marka Kjubana, Doka Riversa i Džamira Nelsona.

Delonte Vest

Foto: Youtube / Printscreen

Tokom lečenja, Vest se ozbiljno posvetio sportu. Bavio se jahanjem, vozio je kajak, bacao frizbi, a u novembru je posle toliko vremena snimljen u košarkaškoj hali.

Podsetimo, on je u pre nekoliko godina zbog svih problema završio na ulici, gde su ga prolaznici našli u veoma teškom stanju nakon konzumiranja opojnih supstanci.

Video: Jokić sjajno veče začinio zakucavanjem iz kontre: Denver ipak tesno izgubio protiv Jute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA